Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Σοκ στον Ολυμπιακό με τις εξελίξεις! "Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς - Δεν μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-05 22:00:00

Σοκ στον Ολυμπιακό με τις εξελίξεις! "Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς - Δεν μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα

Sportdog Team
Σοκ στον Ολυμπιακό με τις εξελίξεις! "Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς - Δεν μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα

Σοβαρό πρόβλημα εμφανίστηκε στους Ερυθρόλευκους καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας δεν μπορεί να προχωρήσει σωστά στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω της διακοπής των Εθνικών ομάδων, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός είναι στα... κάγκελά μιας και δεν μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα του καθώς μετά την απουσία 15 παικτών, έχει μείνει με μόλις 9 ποδοσφαιριστές.

Αυτή τη στιγμή από του Ρέντη απουσιάζουν οι οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μασούρας και Βρουσάι που είναι στην Εθνική Ανδρών, οι Τζολάκης και Σουρλής που αγωνίζονται με την Ελπίδων, αλλά και οι Ρέαμπτσιουκ (Μολδαβία), Σισέ (Σενεγάλη), Κούντε (Καμερούν), Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά (Γουινέα), Βατσλίκ (Τσεχία) και Γκάρι Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι). Εκτός από αυτούς με την εθνική Ελπίδων της Πολωνίας είναι ο Καρμπόβνικ και με τη Σερβία ο Μάρκοβιτς.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς από την Τρίτη (5/10) έχει μείνει με τους Κρίστινσον, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί και Ρόνι Λόπες, ενώ οι Εμβιλά και Ονιεκούρου είναι τραυματίες και δεν ακολουθούν το πρόγραμμα των υπολοίπων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags