Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ γίνεται ομάδα Λουτσέσκου" - Εκεί χρειάζεται ένας έμπειρος παίκτη - "Υπάρχει θέμα με τις ηλικίες..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-07 16:53:00

"Ο ΠΑΟΚ γίνεται ομάδα Λουτσέσκου" - Εκεί χρειάζεται ένας έμπειρος παίκτη - "Υπάρχει θέμα με τις ηλικίες..."

Sportdog Team
"Ο ΠΑΟΚ γίνεται ομάδα Λουτσέσκου" - Εκεί χρειάζεται ένας έμπειρος παίκτη - "Υπάρχει θέμα με τις ηλικίες..."

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά Τάσος Τασιόπουλος και αναφέρθηκε τόσο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

ΠΑΟΚ - Τάσος Τασιόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε αναμονή για να δούμε το παιχνίδι της εθνικής. Αυτό είναι λίγο περίεργο, κανονικά θα έπρεπε να την έχουμε. Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μαγική εικόνα, δεν την άξιζε ο ΠΑΟΚ. Φαίνεται ότι ο προπονητής έχει την ικανότητα να παίρνει τα παιχνίδια στο γκολ. Έτσι, έχει ηρεμία και μπορεί να οργανώσει την επόμενη μέρα. Ο ΠΑΟΚ έχει την ταυτότητα του προπονητή. Αυτό που κουβαλάς μαζί σου στην αρχή είναι πολύ σημαντικό, ο σεβασμός υπάρχει ήδη για τον Λουτσέσκου γιατί είναι πολύ πετυχημένος. Έχει δώσει την αίσθηση στους παίκτες ότι έχω κάνει πρωταθλητισμό και ξέρω πως θα το κάνουμε. Έχει την δυνατότητα να κερδίζει τα ματς.

Η ηλικία των παικτών είναι πάντα ένα θέμα. Ο προπονητής ξέρει πως να το διαχειριστεί, αλλά στο βάθος ίσως να έχουμε κάτι. Σίγουρα χρειάζεται στο κέντρο της άμυνας ο έμπειρος παίκτης. Φάνηκε στο παιχνίδι με τους Σλοβάκους. Στα άκρα θα δούμε και στους σέντερ φορ προσφέρει, πλέον, και ο Άκπομ. Η ομάδα είναι γεμάτη. Τώρα έχει τραυματίες και θα δούμε στην πορεία. Ο παράγοντας κορωνοϊός θα είναι φέτος σημαντικός στο πρωτάθλημα γιατί απορρυθμίστηκαν τα σώματα των αθλητών.

Σε όλες τις μεγάλες ομάδες πρώτο πρόσωπο είναι ο προπονητής. Όλες στο παρελθόν είχαν τεχνικό με προσωπικότητα. Σε μία τέτοια περίπτωση είναι πάνω απ' όλα το σύνολο και δεν περιμένει από τις ικανότητες κάποιων παικτών", είπε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Τάσος Τασιόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags