Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Καθυστέρηση παρατηρείται στην επιστροφή του Πορτογάλου
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-08 10:00:00

Γι’ αυτό δεν γύρισε ο Σεμέδο - Ποιος δεν τον θέλει στου Ρέντη - Αυτό θα είναι το deal της μεταγραφής

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό δεν γύρισε ο Σεμέδο - Ποιος δεν τον θέλει στου Ρέντη - Αυτό θα είναι το deal της μεταγραφής

Ο λόγος που δεν επέστρεψε, πότε θα παίξει και η επόμενη ομάδα του. Ο Πορτογάλος στόπερ έχει καθυστερήσει να εμφανιστεί στις προπονήσεις, καθώς ακόμα δεν έχει πάρει το σχετικό "οκ". Ποιος τον... κρατάει μακριά, το πλάνο για τους επόμενους μήνες και η συμφωνία για την αποχώρησή του.
 

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Καθυστέρηση παρατηρείται στην επιστροφή του Πορτογάλου στον Ολυμπιακό, καθώς παρότι όλες οι πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες έκαναν λόγο για εμφάνισή του στου Ρέντη μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει συμβεί.

Ο 27χρονος στόπερ δεν συμμετέχει στις ομαδικές προπονήσεις και μάλιστα για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση, το τελευταίο διάστημα κάνει εντατικές ατομικές προπονήσεις με τον προσωπικό του γυμναστή Κριστοβάο Καράο. Στόχος του είναι να παραμείνει σε... φόρμα και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γίνεται, όταν τον φωνάξουν στου Ρέντη. Γιατί σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος στο περιβάλλον του, δεν θα αργήσει πολύ ακόμα η επιστροφή του.



Θεωρητικά, επρόκειτο να επιστρέψει στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ακόμα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Ρούμπεν Σεμέδο περιμένει το... σινιάλο της ομάδας, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ακόμα ένα «κόλλημα». Πριν γυρίσει, θα πρέπει να γίνουν κάποιες ακόμα συζητήσεις με τη διοίκηση. Άλλωστε, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν είναι ιδιαίτερα... χαρούμενοι με την επικείμενη επιστροφή του, ωστόσο άπαντες καταλαβαίνουν πως θα είναι «αναγκαίο κακό».

Ο Πορτογάλος πρέπει να γυρίσει στου Ρέντη, να ξεκινήσει προπονήσεις με τους συμπαίκτες του και σιγά – σιγά να πάρει και χρόνο συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδι, γιατί αυτός θα είναι και ο μοναδικός τρόπος για να υπάρξει κάποια καλή πρόταση τον Γενάρη. Τo sportdog.gr σάς παρουσίασε τα δεδομένα για την Μπενφίκα πρόσφατα, όμως είναι δεδομένο πως καμία ομάδα δεν θα πληρώσει ένα μεγάλο ποσό για να πάρει παίκτη που δεν παίζει.

Γι' αυτό στο Λιμάνι θα τον βάλουν ξανά στην ομάδα, θα του δώσουν παιχνίδια και στη συνέχεια θα βγουν στην αγορά για να βρουν κάποια ομάδα να τον παραχωρήσουν, πιθανότατα ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Η επιστροφή του πάντως , αν και θεωρείται απαραίτητη, δεν χαροποιεί ιδιαίτερα την διοίκηση, η οποία έχει... στραβώσει με το Σεμέδο τόσο για αγωνιστικούς όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Ο μόνος που τον θέλει πίσω και το έχει κάνει ξεκάθαρο και με δηλώσεις του, είναι ο Πέδρο Μαρτίνς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στόπερ... 20 εκατ. ευρώ για κορυφαία ελληνική ομάδα - Τρελά λεφτά στην Premier - "Κονέ" με Ρανιέρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags