Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η πρώτη αντίδραση για την... καμπάνα - Έξαλλοι στον Ολυμπιακό - "Καταγγελία" για ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-08 14:00:00

Η πρώτη αντίδραση για την... καμπάνα - Έξαλλοι στον Ολυμπιακό - "Καταγγελία" για ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Η πρώτη αντίδραση για την... καμπάνα - Έξαλλοι στον Ολυμπιακό - "Καταγγελία" για ΠΑΟΚ!

Βράζουν στο Λιμάνι με τις τελευταίες εξελίξεις, ετοιμάζουν αντεπίθεση. Πώς θα αντιδράσουν οι Πειραιώτες στην τιμωρία της έδρας και τα σχόλια για το γεγονός ότι κινδυνεύουν να παίξουν χωρίς κόσμο το επόμενο ντέρμπι.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, την οποία θα εκτίσει στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική της Superleague στις 24 Οκτωβρίου.



Συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο, που συντάχτηκε βάσει του φύλλου αγώνα, της έκθεσης του παρατηρητή και της έκθεσης της αστυνομίας, ανέφερε: «Πριν την έναρξη του αγώνα, κατά την έναρξη και στα 19’ 24’, 35’, 39’ 40’, 42’, 44’, 45’ και 47’ έως 84’ λεπτά του αγώνα φίλαθλοι του Ολυμπιακού από τις θύρες 7, 14,15,23,24 άναψαν συνολικά 240 πυρσούς, έξι κροτίδες και τέσσερα καπνογόνα (συνέπεια του ανάμματος πυρσών στην έναρξη του αγώνα ήτοι στο 1’ και 30 λεπτό και στο 51’ λεπτό ήταν να διακοπεί ο αγώνας πέντε και εννέα λεπτά αντίστοιχα λόγω της μη ορατότητας που προκλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο).»

Στο τέλος του κατηγορητηρίου ο αθλητικός δικαστής, Αν. Δάτσκος, αναφέρει ότι για την παραπάνω παράβαση ο Ολυμπιακός είναι υπότροπος αφού έχει τιμωρηθεί ήδη δύο φορές με τελεσίδικες αποφάσεις με αρ. 110/19-9-2021 και 127/1-10-20212, κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στον Ολυμπιακό πάντως αιφνιδιάστηκαν με την τιμωρία και ενημέρωσαν πως θα ασκήσουν έφεση, ενώ χαρακτήρισαν την απόφαση προκλητική. Μάλιστα, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ, στο Λιμάνι θεωρούν πως υπάρχει τέτοια τιμωρία, επειδή ο επόμενος αντίπαλος εντός έδρας στο πρωτάθλημα είναι ο ΠΑΟΚ!
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν γύρισε ο Σεμέδο - Ποιος δεν τον θέλει στου Ρέντη - Αυτό θα είναι το deal της μεταγραφής
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags