Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σε κακή κατάσταση ο Γκάρι Ροντρίγκες - Θα φύγει νύχτα από Ολυμπιακό - Καταστροφή με Πρίγιοβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-08 17:32:00

"Σε κακή κατάσταση ο Γκάρι Ροντρίγκες - Θα φύγει νύχτα από Ολυμπιακό - Καταστροφή με Πρίγιοβιτς"

του Γιώργου Κτενά
"Σε κακή κατάσταση ο Γκάρι Ροντρίγκες - Θα φύγει νύχτα από Ολυμπιακό - Καταστροφή με Πρίγιοβιτς"

Η πραγματική κατάσταση του νέου παίκτη των Πειραιωτών και η πρόβλεψη-φωτιά. Παρά το γκολ του με την Εθνική, άνθρωπος που τον παρακολουθεί εδώ και χρόνια, εξηγεί στο sportdog.gr γιατί δεν μπορεί να βγάλει από την 11αδα κάποιων εκ των Ονιεκούρου ή Μασούρα. Τι... πέτυχαν μαζί με "Πρίγιο";

Ολυμπιακός: Αποθεωτικές ήταν οι αναφορές στον ελληνικό Τύπο για τον Γκάρι Ροντρίγκες και το γεγονός ότι το Πράσινο Ακρωτήρι νίκησε με δικό του γκολ τη Λιβερία.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί διαρκώς το αφρικανικό, αραβικό και ασιατικό ποδόσφαιρο, και μάθαμε πως ήταν η παρουσία τού Ροντρίγκες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, από κάποιον που τον παρακολουθούσε και στη θητεία του στην Αλ Ιτιχάντ.

"Σε κακή κατάσταση ο Γκάρι - Κόντεψε με τον Πρίγιοβιτς να ρίξει την Ιτιχάντ"

Δημήτρη, πώς ήταν η παρουσία τού Γκάρι Ροντρίγκες με τη Λιβερία, στο παιχνίδι δηλαδή που έβαλε γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του;

"Ο Γκάρι έπαιξε για λίγο και μπορεί να έδωσε τους τρεις βαθμούς με το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε, αλλά δεν έχει κάνει πολλά με το εθνόσημο. Δεν βοήθησε ούτε στον βατό αγώνα με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, ούτε κόντρα στη Νιγηρία".

Πιστεύεις ότι το διάστημα που βρέθηκε στου Ρέντη και έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, βρέθηκε σε φόρμα;

"Σίγουρα βοηθήθηκε από τις προπονήσεις που έκανε με τον Ολυμπιακό, αλλά ο παίκτης βρίσκεται πραγματικά σε κακή κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Ενδεικτικό είναι ότι μαζί με τον Πρίγιοβιτς κόντεψαν να ρίξουν κατηγορία την Ιτιχάντ. Μιλάμε για ένα μέγεθος που είναι από τα μεγαλύτερα στην Ασία".

"Θα φύγει νύχτα από Ολυμπιακό - Έχει χάσει την εκρηκτικότητά του - Δεν θα μείνουν στον πάγκο Ονιεκούρου ή Μασούρας"

Στον Ολυμπιακό τον περιμένει ο Μαρτίνς για να του δώσει ακόμα και τη φανέλα του βασικού. Πιστεύεις ότι είναι σε καλή κατάσταση για να κάνει τη διαφορά;

"Εξακολουθώ να έχω την άποψη ότι ο παίκτης θα φύγει «νύχτα» από τον Ολυμπιακό. Δεν θα κάνει τη διαφορά και θα δείτε από την στιγμή που θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Μην ξεχνάτε ότι αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμών".

Με τους Ονιεκούρου και, κυρίως, Μασούρα στα εξτρέμ, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό στα φτερά του Ολυμπιακού. Τι παραπάνω μπορεί να δώσει ο Γκάρι;

"Δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. Έχει χάσει την εκρηκτικότητα του. Ο Μασούρας είναι παίκτης που τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Δεν νομίζω να μείνει στον πάγκο ένας εκ των δύο για να παίζει ο Γκάρι".

Σε ποια 11άδα θα τον έβλεπες, με ποιους συμπαίκτες δηλαδή, κυρίως από τη μέση και μπροστά;

"Πιστεύω ότι θα μπορούσε να παίξει καλύτερα με τον Αγκιμπού Καμαρά, τον Μασούρα και τον Ελ Αραμπί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν γύρισε ο Σεμέδο - Ποιος δεν τον θέλει στου Ρέντη - Αυτό θα είναι το deal της μεταγραφής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags