Facebook Pixel Στίβεν Τσούμπερ - ΑΕΚ: Απίστευτη αποκάλυψη για Τσούμπερ - Τόσες ομάδες τον ήθελαν και κατέληξε στην ΑΕΚ
| 2021-10-08 22:52:00

Απίστευτη αποκάλυψη για Τσούμπερ - Τόσες ομάδες τον ήθελαν και κατέληξε στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη για Τσούμπερ - Τόσες ομάδες τον ήθελαν και κατέληξε στην ΑΕΚ

Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής της Ένωση μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του τονίζοντας την περηφάνια του για όσα έχει πετύχει, ενώ παράλληλα ο εκπρόσωπός του αποκάλυψε πως ο πελάτης του κατέληξε να φοράει τα Κιτρινόμαυρα.

Στίβεν Τσούμπερ - ΑΕΚ: Στην εφημερίδα Blick της πατρίδας του μίλησε ο Ελβετός ποδοσφαιριστής της Ένωσης μιλώντας για την καριέρα του και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

"Το ποδόσφαιρο έρχεται πρώτο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο εκεί. Το ποδόσφαιρο είναι παρών παντού, ο κόσμος είναι τρελαμένος με το άθλημα.
Είμαι 30 ετών και παίζω την 13η επαγγελματική μου σεζόν. Είμαι περήφανος και ευγνώμων για όσα έχω πετύχει. Έχω υλοποιήσει το παιδικό μου όνειρο. Όταν περπατάς στη Ζυρίχη και όλοι σε σταματούν για μια selfie και σου λένε ευχαριστώ τότε καταλαβαίνεις τι μπορεί να πετύχεις ως αθλητής.

Να φέρεις χαμόγελο σε ένα πρόσωπο με μια νίκη. Πλέον δεν είμαστε η μικρή Ελβετία αλλά η ομάδα που όχι μόνο δημιουργεί προβλήματα στους ισχυρούς αλλά μπορεί να τους κερδίσει και αυτό μάλιστα με επιθετικό ποδόσφαιρο", είπε ο Ελβετός.

"Ο Στίβεν είχε μια τιμή 7εκατ. ευρώ μετά το πολύ καλό Euroπου έκανε. Όμως οι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονταν μόνο για τον δανεισμό του και γι' αυτό χάθηκε κάποιος χρόνο. Στο τέλος είχαν μείνει περίπου έξι κλαμπ και η ΑΕΚ νίκησε τον αγώνα", είπε ο ατζέντης του Στίβεν Τσούμπερ, Μίλος Μαλένοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags