Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πολύ καλή είναι η άποψη που υπάρχει στο Λιμάνι για τον Ρέαμπτσιουκ
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-09 12:00:00

Ανατροπή στο Λιμάνι για Γενάρη - Αυτός "έκοψε" μεταγραφή του Μαρτίνς - Πρόβλημα λόγω… Τσιμίκα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή στο Λιμάνι για Γενάρη - Αυτός "έκοψε" μεταγραφή του Μαρτίνς - Πρόβλημα λόγω… Τσιμίκα!

Πώς άλλαξαν τα σχέδια του προπονητή και ο ρόλος του άσου της Λίβερπουλ. Ποιος παίκτης τα έφερε όλα τούμπα στον Ολυμπιακό, οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και οι... μουρμούρες, αλλά και γιατί κάνει δεύτερες σκέψεις ο Πέδρο Μαρτίνς. Ποιος θα έρθει τελικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ολυμπιακός: Πολύ καλή είναι η άποψη που υπάρχει στο Λιμάνι για τον Ρέαμπτσιουκ, παρά τη μουρμούρα μερίδας οπαδών των Ερυθρόλευκων. Γιατί υπάρχει μουρμούρα; Μα γιατί οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους την τελευταία σεζόν τού Κώστα Τσιμίκα στον Ολυμπιακό και, μοιραία, υπάρχει σύγκριση.

Μόνο που αυτή η σεζόν είχε φέρει μια σούπερ μεταγραφή για τον Έλληνα άσο στη Λίβερπουλ, με πολλά εκατομμύρια ευρώ! Άρα τέτοιο παίκτη είναι κάπως δύσκολο να βρεις ξανά από τη μια στιγμή στην άλλη - Ακόμα κι αν τον βρεις, χρειάζονται πολλά εκατομμύρια για να τον αποκτήσεις.

Για να επιστρέψουμε στον Ρέαμπτσιουκ, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς εκτός των άλλων ο Μολδαβός τη φετινή αγωνιστική περίοδο παρουσιάζεται βελτιωμένος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ναι, ο Ρέαμπτσιουκ δεν είναι ο Τσιμίκας που είδαμε στην τελευταία του σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός τακτικά, πολύ καλά γυμνασμένος και ανταποκρίνεται σε όποιο σύστημα κι αν τον αξιοποιήσει ο προπονητής του.

Εδώ, μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει τραβήξει με άκρως θετικό πρόσημο μόνος του όλο το κουπί μέχρι στιγμής (κι αυτό το μετράει στα συν του ο Μαρτίνς), καθώς ο Ολυμπιακός δεν απέκτησε έναν ακόμα αριστερό μπακ το καλοκαίρι. Κάτι που, εκτός απροόπτου, θα γίνει τον Γενάρη.

Μόνο που ο παίκτης που θα έρθει θα είναι για να ξεκουράζει τον Ρέαμπτσιουκ και όχι για να του πάρει τη φανέλα του βασικού. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι ένας κακός παίκτης εκείνος που θα αποκτηθεί, αλλά ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ικανοποιημένος από τον Μολδαβό και δεν σκοπεύει να τον αφήσει στον πάγκο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να γιατί πήρε 3 μύρια ο Βεζένκοφ - "Πάτησε" και τα θηρία ο Ολυμπιακός - Μεγάλη ανατροπή Μπαρτζώκα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags