Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο πρώτος στόχος για Γενάρη - "Στρατηγική" Μαρτίνς με Σεμέδο - Ήθελαν Μιλόγεβιτς… στον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-09 22:30:00

Ο πρώτος στόχος για Γενάρη - "Στρατηγική" Μαρτίνς με Σεμέδο - Ήθελαν Μιλόγεβιτς… στον Ολυμπιακό

BoxtoBox
Ο πρώτος στόχος για Γενάρη - "Στρατηγική" Μαρτίνς με Σεμέδο - Ήθελαν Μιλόγεβιτς… στον Ολυμπιακό

Τα δύο ονόματα που δεν ισχύουν και η επιστροφή-έκπληξη για τον Πορτογάλο. Ποια ομάδα δείχνει να παρακολουθεί τον έμπειρο στόπερ και ποιο είναι το πλάνο των Πειραιωτών για το μέλλον του. Ποιοι και πότε... έσπρωχναν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για αντικαταστάτη του Πέδρο Μαρτίνς;

Έχουν ήδη αρχίσει να γράφονται ονόματα για τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Από την Τουρκία προκύπτουν και αναδημοσιεύονται, όπως είναι φυσικό, και στην Ελλάδα.

Οι Τούρκοι λοιπόν έγραψαν ότι οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση Κάιλ Λάριν για τον Γενάρη. Πρόκειται για τον Καναδό ακραίο επιθετικό της Μπεσίκτας. Έγραψαν επίσης ότι στα... ραντάρ των Πειραιωτών είναι και ο Φερντί Καντιόγλου της Φενέρ, αριστερός ακραίος μέσος με τουρκικές ρίζες και ολλανδικό διαβατήριο.

Τι ισχύει με τα παραπάνω; Αυτή τη στιγμή, τίποτα. Το απόλυτο τίποτα. Μηδέν. Είτε λοιπόν πρόκειται για φαντασιώσεις τουρκικών ΜΜΕ είτε για προσπάθεια των μάνατζερ των παικτών που απλά τους προτείνουν και φροντίζουν να γίνεται... ντόρος γύρω από τους πελάτες τους. Από πλευράς Ολυμπιακού ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα. Κανένα ενδιαφέρον και μπορώ να πω ότι έτσι είναι. Όσο σίγουρος βεβαίως μπορεί να είναι κάποιος που δεν χειρίζεται τις υποθέσεις.

Υπάρχει αυτή τη στιγμή μια σίγουρη μεταγραφική αναζήτηση του Γενάρη στον Ολυμπιακό. Μια προσμονή να το πω καλύτερα. Αλλά αυτή αφορά για παραχώρηση παίκτη και όχι απόκτηση.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με ενδιαφέρον όσα λέγονται και γράφονται στην Πορτογαλία για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Το καλοκαίρι τον ήθελε όντως η Πόρτο αλλά μετά τη γνωστή ιστορία σταμάτησαν όλα. Η Μπενφίκα τον ήθελε πολύ πέρυσι αλλά μετά την επιθυμία του Μαρτίνς οι ερυθρόλευκοι είπαν όχι. Τώρα γράφεται στην Πορτογαλία ότι θα επιστρέψει η Μπενφίκα. Αν γίνει αυτό νομίζω οι ερυθρόλευκοι θα αποδεχθούν με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση. Ο Ρούμπεν, με τα σημερινά δεδομένα, μοιάζει περίπου αδύνατο να αγωνιστεί ξανά στον Ολυμπιακό. Και, όπως έχω ξαναγράψει, ο Μαρτίνς λόγω στρατηγικής (της ομάδας και της εικόνας του παίκτη στο εξωτερικό) δηλώνει ότι ο Ρούμπεν θα βρεθεί σύντομα σε διαδικασία επανένταξης στο σύνολο.

ΥΓ: Με αφορμή την απομάκρυνση του Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ θυμάμαι το... σέρβις που έκανε ουκ ολίγος κόσμος στον Σέρβο τεχνικό τον οποίο «έσπρωχνε» και θεωρούσε ιδανικό για τον πάγκο του Ολυμπιακού και καλύτερο του Μαρτίνς... Να σχολιάσω; Ας πάει και το παλιάμπελο... Σχολίασε καλύτερα η ιστορία από μόνη της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο Λιμάνι για Γενάρη - Αυτός "έκοψε" μεταγραφή του Μαρτίνς - Πρόβλημα λόγω… Τσιμίκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags