Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Μοναδικό φαβορί για τον τίτλο ο Ολυμπιακός - Καμία τύχη ο ΠΑΟΚ - Δεν μπορεί η ΑΕΚ... ξεβράκωμα"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-10 10:00:00

"Μοναδικό φαβορί για τον τίτλο ο Ολυμπιακός - Καμία τύχη ο ΠΑΟΚ - Δεν μπορεί η ΑΕΚ... ξεβράκωμα"

του Γιώργου Κτενά
"Μοναδικό φαβορί για τον τίτλο ο Ολυμπιακός - Καμία τύχη ο ΠΑΟΚ - Δεν μπορεί η ΑΕΚ... ξεβράκωμα"

"Η τελειωμένη ιστορία του Μαρτίνς και ο αυτοκαταστροφικός Λουτσέσκου". Ανάλυση για τους Big-4 και τη μάχη του φετινού πρωταθλήματος από τον έμπειρο δημοσιογράφο Νίκο Καραγιαννίδη. Τι ξεχωρίζει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, γιατί θεωρεί πως οι Πειραιώτες δεν... κινδυνεύουν από τους αντιπάλους τους και το σχόλιό του για τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μια συνέντευξη με τον Νίκο Καραγιαννίδη, για το πρώτο διάστημα του πρωταθλήματος και την παρουσία των τεσσάρων μεγάλων ομάδων παρουσιάζει το sportdog, καθώς ο θρυλικός διευθυντής τής εφημερίδας Φίλαθλος είναι γνωστός για τις αιρετικές του απόψεις.

"Μοναδικό φαβορί για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Καμία τύχη ο ΠΑΟΚ - Υπεροχή στα χαρτιά"

"Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα, για να μην πούμε το μοναδικό φαβορί. Μόνο για να κάνουμε κουβέντα βάζουμε μέσα τον ΠΑΟΚ που θα είναι ο αντίπαλος στη διεκδίκηση του τίτλου. Δεν ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία. Πάντα κάτι συμβαίνει απρόοπτο βέβαια και μόνο τότε μπορεί να έχει κάποια τύχη ο ΠΑΟΚ. Αλλά αυτοί οι δύο έχουν μια υπεροχή στα χαρτιά", σχολίασε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Ν. Καραγιαννίδης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Βέβαια, η ομάδα που έχει ο ΠΑΟΚ, αν την δει κάποιος αυστηρά ποδοσφαιρικά δεν έχει καμία τύχη να πάρει πρωταθλήματα. Γιατί έχει μεγάλες, σοβαρές αδυναμίες, αλλά πήγαν στην μπάντα με τα δύο διπλά και τη νίκη επί της ΑΕΚ. Αυτό το τριπλό τρίποντο του έδωσε πολύ μεγάλη ψυχολογική επιδότηση. Σου λέει, κύριε, προχωράμε πολύ καλά, είμαστε στον καλό δρόμο".


 

"Δεν μπορεί η ΑΕΚ να χτυπήσει Ολυμπιακό - Μεγάλο ξεβράκωμα - Μαλακία η κουβέντα για Παναθηναϊκό"

Κύριε Νίκο, ποια είναι η άποψη που έχεις για την ΑΕΚ;

"Επειδή είναι ΑΕΚ και έχει το όνομα ΑΕΚ, και επειδή έκανε επιλεκτικές ενισχύσεις, μεταγραφές, με στόχο να την ανεβάσουν στο σημείο να μπορεί να λέει ότι διεκδικεί πρωτάθλημα και μπορεί να παίξει ρόλο. Στο πρώτο παιχνίδι που κέρδισε 3-0 τον Ιωνικό, έδειξε ότι δεν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό, δεν είναι ισάξιά του να τον πλησιάσει, να απλώσει τα χέρια, να τον πιάσει από τον λαιμό. Το μεγάλο ξεβράκωμα έγινε στην Κρήτη, εκεί έγινε όχι στριπτίζ αλλά παρέδωσε τα κλειδιά της κρεβατοκάμαρας στον ΟΦΗ. Έκανε γίγαντα τον ΟΦΗ, ομάδα που έχει στόχο να παραμείνει στο πρωτάθλημα και να μην κινδυνεύσει. Όλες οι ομάδες έχουν στόχο το οικονομικό αρχικά, τι λεφτά φέρνει η αγορά, και έπειτα το αγωνιστικό: Όποιος είναι καλύτερος στο πρωτάθλημα, κερδίζει περισσότερα λεφτά".

Δύο λόγια για τον Παναθηναϊκό;

"Μα δεν πιστεύει κανένας στον Παναθηναϊκό, ο Αλαφούζος, ο Γιοβάνοβιτς, οι ποδοσφαιριστές δεν σκέφτεται το πρωτάθλημα. Θα είναι μαλακία η κουβέντα αν τον βάλουμε στους μνηστήρες του τίτλου, θα κάνουμε πλάκα. Η αγωνία τού Παναθηναϊκού είναι μία: Πώς θα ρεφάρει την περσινή σεζόν, αυτό είναι όλο το θέμα του. Άμα ο Παναθηναϊκός καταφέρει να μπει στα πλέι οφ, θα είναι επιτυχία του. Θα πει ότι είναι στον σωστό δρόμο, πηγαίνει καλύτερα, είναι σε λούκι ανόδου".
 

"Για 10 χρόνια ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Αυτοκαταστροφικός ο Λουτσέσκου - Απαράβατος κανόνας στο ποδόσφαιρο"

Πώς σχολιάζεις τη μουρμούρα που υπάρχει κατά διαστήματα γύρω από το όνομα του Μαρτίνς;

"Η ιστορία είναι τελειωμένη, αυτός είναι προπονητής δεκαετίας στον Ολυμπιακό. Εκτός κι αν αποφασίσει να φύγει. Λογικό είναι να θέλει να φύγει βέβαια, υποτίθεται ότι είναι επαγγελματίας στη δουλειά του, δεν είναι χομπίστας, θέλει να ανεβάσει τις μετοχές του. Ο,τι είχε να πάρει το πήρε, καθιερώθηκε, ξέφυγε, είναι προπονητής που συζητιέται, έχει μπει σε λίστες για να κάνει το τσαφ στην καριέρα του. Να πάει σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας".

Λουτσέσκου;

"Ο Λουτσέσκου είναι μεγάλο ερωτηματικό για το τι θα κάνει, δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη ο Λουτσέσκου, τον θεωρώ ικανό να αποτύχει. Έχει στοιχεία αυτοκαταστροφικά, αυτό πιστεύω. Μπορεί να κάνω και λάθος. Βεβαίως δεν είναι ο Λουτσέσκου της Ξάνθης, ο άνθρωπος έχει αυτοεκπαιδευτεί σε ανώτερο επίπεδο πλέον, πρωταθλητισμού, σε αυτό το λούκι έχει μπει και μέχρι τώρα τα καταφέρνει. Έχει βγάλει τα περισσότερα λεφτά από όλους τους Ρουμάνους προπονητές, δεν νομίζω ότι άλλος το έχει καταφέρει και μάλιστα εκτός Ρουμανίας, έχει κομπόδεμα. Έχει πολλά χιλιόμετρα γιατί έχει ακόμα μπροστά του μέλλον ως προπονητής".

Έχεις διάθεση να μιλήσουμε για μεταγραφές;

"Όλες οι ομάδες έχουν αδύνατα σημεία, ανά πάσα στιγμή, όσο και να ενισχυθούν θέλουν πάντα μια ενίσχυση. Το να πούμε ότι θέλει μπακ, δεξί χαφ κ.λπ,, δεν είναι σωστό. Θα χαμηλώσουμε το επίπεδο της κουβέντας. Όλες οι ομάδες θέλουν ενίσχυση. Ακόμα κι αν ενισχυθούν χρειάζονται και πάλι ενίσχυση, αυτός είναι απαράβατος κανόνας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό έφυγε ο Μιλόγεβιτς - Το πρώτο φαβορί για ΑΕΚ και το... κόλλημα με Ίβιτς - Κρούση σε Σάντος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags