Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μάξι Λοβέρα: "Αντιδράσεις για Λοβέρα - Ούτε... για ένα ευρώ δεν θα τον αγόραζαν - Δεν τον είχε πιστέψει ο Μαρτίνς"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-10 15:45:00

"Αντιδράσεις για Λοβέρα - Ούτε... για ένα ευρώ δεν θα τον αγόραζαν-Δεν τον είχε πιστέψει ο Μαρτίνς"

του Γιώργου Κτενά
"Αντιδράσεις για Λοβέρα - Ούτε... για ένα ευρώ δεν θα τον αγόραζαν-Δεν τον είχε πιστέψει ο Μαρτίνς"

Τα σενάρια επιστροφής, η κατάστασή του και το παρελθόν στον Ολυμπιακό. Μπορεί ο Μάξι Λοβέρα να φορέσει τα ερυθρόλευκα; Γιατί δεν τον θέλουν στην Ρασίνγκ Κλούμπ; Το sportdog.gr έψαξε και έμαθε τα πάντα για τον παίκτη που έχει φύγει ως δανεικός από το Λιμάνι.

Ολυμπιακός - Μάξι Λοβέρα: Ο Αργεντινός άσος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Ερυθρόλευκων, δεδομένου ότι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του και η Ρασίνγκ Κλούμπ δεν ενδιαφέρεται για να τον κρατήσει.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Φράγκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή, προκειμένου να μάθουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο νεαρός άσος.

Ο οποίος ναι μεν δεν φαίνεται να βρίσκει, αγωνιστικά, χώρο στον Ολυμπιακό, αλλά το γεγονός ότι ίσως εκδώσει άμεσα κοινοτικό διαβατήριο μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στην περίπτωσή του. 

"Αντιδράσεις του κόσμου για Λοβέρα - Hot πρότζεκτ - Χωρίς αγωνιστικό ρυθμό - Δεν θα τον αγόραζαν ούτε με ένα ευρώ οψιόν"

"Δεν μπορώ να καταλάβω τέτοια κίνηση. Όταν είχε έρθει από τη Ροσάριο Σεντράλ ήταν βασικός στην ομάδα του, ήταν ένα από τα πιο hot πρότζεκτ, ο κόσμος είχε αντιδράσει με την πώλησή του. Και τώρα σκέφτονται να τον φέρουν πίσω από τη Ράσινγκ, ενώ δεν παίζει, δεν τον υπολογίζει ο προπονητής κ.λπ. Ο Λοβέρα στη Ράσινγκ έπαιζε 20-30 λεπτά χωρίς να κάνει τη διαφορά. Δεν τίθεται θέμα να τον αποκτήσουν από τον Ολυμπιακό, ακόμα κι αν είχε ένα ευρώ ως οψιόν αγοράς. Δεν έπιασε ο παίκτης στην Αργεντινή", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Γ. Φράγκος.

Οπότε να θεωρήσω ότι δεν έχει βελτιωθεί σε σχέση με τον παίκτη που βλέπαμε στην Ελλάδα;

"Μα δεν παίζει για να βελτιωθεί, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, παίζει 20λεπτα και 30λεπτα, σε μια ομάδα που είναι στα χειρότερά της".

"Δεν είναι για βασικός στον Ολυμπιακό - Τον έβγαλε ο Μαρτίνς - Δεν έχει θέση στο γήπεδο"

Θεωρείς ότι μπορεί να πάρει θέση στον Ολυμπιακό αν επιστρέψει;

"Στον πάγκο θα είναι, δεν θα πάρει τη θέση κανενός στην 11άδα. Εδώ μπαίνει αλλαγή ο Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό, ο Λοβέρα θα είναι βασικός; Η ομάδα έχει πληρότητα μεσοεπιθετικά, αν επιστρέψει θα παίζει σε ματς Κυπέλλου ή σε παιχνίδια χωρίς βαθμολογική αξία. Στην πρώτη θητεία δεν τον είχε πιστέψει ο Μαρτίνς, δεν του έκανε δύο παιχνίδια και τον εβγαλε. Δεν υπήρξε υπομονή, να υπολογίσουν ότι είναι ένας νεαρός Αργεντινός, που δεν είχε φύγει ποτέ από την πατρίδα του ίσως και από το σπίτι του. Και ξαφνικά βρέθηκε σε μια ξένη χώρα, στην άλλη του άκρη, και κλήθηκε να δείξει με τη μία ποιος είναι. Ε, όταν είσαι νεαρός, πόσο εύκολο είναι να το κάνεις αυτό;".

Έχεις καταλάβει ποια είναι η θέση του στο γήπεδο;

"Στη Ράσινγκ όπου και να δοκιμάστηκε δεν απέδωσε, είναι περίπτωση που δεν μπορούν να του βρουν θέση ιδανική. Υπάρχουν παίκτες που είναι πολυθεσίτες αλλά όλοι έχουν την καλή τους θέση. Για τον Λοβέρα δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. Τι να πω, ίσως να είναι για να παίζει πίσω από τον επιθετικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε τζάμπα παίκτη... 30 εκατομμυρίων ο Ολυμπιακός - Έκαναν... έγκλημα - "Ντου" από κορυφαία ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags