Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Βάζουν... φωτιά τα Μέσα της Ρουμανίας - "Δικαίσωση Λουτσέσκου που δεν πήγε στην ΑΕΚ" - Τι λένε για Τίγρη
| 2021-10-11 17:22:00

Ανάβουν... φωτιές οι Ρουμάνοι - "Δικαίωση Λουτσέσκου που δεν πήγε στην ΑΕΚ" - Τι λένε για Τίγρη

Sportdog Team
Ανάβουν... φωτιές οι Ρουμάνοι - "Δικαίωση Λουτσέσκου που δεν πήγε στην ΑΕΚ" - Τι λένε για Τίγρη

Αρκετά μεγάλο ζήτημα έχει γίνει στην Ρουμανία η αλλαγή προπονητή στην Ένωση τονίζοντας πως ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά αποδεικνύεται δικαιωμένος που επέλεξε την ομάδα της Θεσσαλονίκης και όχι τους Κιτρινόμαυρους.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Τεράστια δικαίωση από τον Τύπο της Ρουμανίας στον τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά να μην επιλέξει την Ένωση το καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του Μιλόγεβιτς από την ομάδα και μάλιστα τονίζουν πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μπορεί να δεχθεί την ήττα.

"Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δέχτηκε την πρόταση που του έκανε την περασμένη άνοιξη ο Δημήτρης Μελισσανίδης και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός αλλά δυσαρεστημένος διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, απέλυσε τον προπονητή του, μετά από μόλις εφτά παιχνίδια. Δεν άντεξε την ήττα που υπέστη από τον Ραζβάν...

Μετά το διαζύγιο με τον Ανδαλουσιανό Μανόλο Χιμένεθ (κάθισε τέσσερις φορές στον πάγκο της ΑΕΚ!), ο Δημήτρης Μελισσανίδης έψαχνε έναν άλλο προπονητή και αναμφίβολα ήθελε τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα, ήταν τέτοια η επιθυμία του που... έσβησε από το μυαλό του τα όσα έγιναν το 2018, τη μετωπική επίθεση και ήταν έτοιμος να έρθει ακόμη και σε σύγκρουση με τους φίλους της ομάδας που δεν τον ήθελαν στο δυναμικό τους. Ο Λουτσέσκου, ωστόσο, είπε όχι και προτίμησε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Μια κίνηση... έμπνευσης.

Ο Μελισσανίδης δεν μπορούσε να δεχτεί την ήττα από τον Λουτσέσκου. Άφησε τον Σέρβο τεχνικό για άλλη μια εβδομάδα και τον απέλυσε αμέσως μετά τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, με 3-1 εκτός έδρας...", αναφέρουν οι Ρουμάνοι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags