Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Έτσι κόλλησαν στην Εθνική κορωνοϊό - Μεγάλη περιπέτεια στην Πόλη - "Καμπανάκι" για το πρωτάθλημα
| 2021-10-11 23:20:00

Έτσι κόλλησαν στην Εθνική κορωνοϊό - Μεγάλη περιπέτεια στην Πόλη - "Καμπανάκι" για το πρωτάθλημα

GOALάρες by Εvaggelistis
Έτσι κόλλησαν στην Εθνική κορωνοϊό - Μεγάλη περιπέτεια στην Πόλη - "Καμπανάκι" για το πρωτάθλημα

Γιατί θα υπάρξουν παραπάνω από 13 κρούσματα, τι συνέβη τις τελευταίες ώρες. Ο COVID-19... χτύπησε την Εθνική Ελπίδων και οδήγησε σε αναβολή της αναμέτρησης με την Κύπρο. Ποια λάθη έγιναν στο ταξίδι της ομάδας και γιατί υπάρχει ανησυχία και στις ομάδες τους.

Ούτε ένα, ούτε δύο,ούτε τρία αλλά  δεκατρία κρούσματα κορονοϊού παικτών έσκασαν από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, στο ξενοδοχείο στην Κύπρο, που είχε καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.Μάλιστα όλοι ήταν εμβολιασμένοι. Με αποτέλεσμα το παιχνίδι με την Κύπρο, που ήταν προγραμματισμένο για αύριο, να αναβληθεί!

Η ημέρα ξεκίνησε με τον έναν μετά τον άλλον τους διεθνείς να  αρρωσταίνουν και να  εμφανίζουν  ήπια συμπτώματα, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για επαναληπτικά τέστ. Αρχικά πό τους συνολικά 24 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του ο κόουτς Σίμος, οι έντεκα (11) είχαν βγει νοκ άουτ ενώ από τους υπόλοιπους δεκατρείς (13) διαθέσιμους οι τρεις ήταν οι τερματοφύλακες (Τζολάκης, Χρηστογεώργος, Μανδάς). Τελικά προέκυψαν άλλα δύο κρούσματα (ένας ήταν αμυντικός κι ο άλλος μέσοεπιθετικός) και με την σύμφωνη γνώμη και του παρατηρητή του αγώνα (πολύ σχολαστικός και... καχύποπτος) τελικά αναβλήθηκε η αυριανή αναμέτρηση, όπως ανακοίνωσαν το βράδυ ΕΠΟ και ΚΟΠ.



Από εκεί και πέρα στην Ομοσπονδία ξεκίνησε... αγώνας δρόμου για ναύλωσει τσάρτερ προκειμένου να ταξιδέψουν όλοι μαζί - και οι αρνητικοί και οι θετικοί στον Covid 19 - για Αθήνα. Διαφορετικά θα έπρεπε οι ποδοσφαιριστές κρούσματα να έμεναν στην Λευκωσία. Βέβαια είναι λογικό με την επιστροφή στις ομάδες τους, κάποιοι να μείνουν για λίγες ημέρες... εκτός (επαναρχίζει και το πρωτάθλημα). Μην ξεχνάμε πως ήταν μαζί και στο φαγητό και στα δωμάτια και στις βιντεο-αναλύσεις και δεν αποκλείεται το επόμενο διήμερο να σκάσουν κι άλλα κρούσματα...

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων είχε ταλαιπωρηθεί και κατά την διαμονή της στο ξενοδοχείο στην Λευκορωσία (ήταν γεμάτο με πρόσφυγες) αλλά και κατά την επιστροφή τους από το Μίνσκ, μένοντας πολλές ώρες (πάνω απο 4) στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, πριν πετάξουν για Αθήνα κι από εδώ κατευθείαν για Λάρνακα (την Κυριακή). Είναι προφανώς πως κόλλησαν στην διάρκεια του ταξιδιού και με τόσες ώρες έκθεση στα τέσσερα αεροδρόμια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι... σκάει η βόμβα Μανωλά τον Γενάρη - "Τόσα εκατομμύρια ζητάει η Νάπολι - Δεν παίζει γιατί..."


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags