Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρόνι Λόπες: Το μεγάλο "κόλπο" Μαρτίνς με Ρόνι Λόπες - Αποκάλυψη για τα κιλά του - Αλλάζει θέση για να μπει 11αδα
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-12 12:48:00

Το μεγάλο "κόλπο" Μαρτίνς με Ρόνι Λόπες - Αποκάλυψη για τα κιλά του - Αλλάζει θέση για να μπει 11αδα

BoxtoBox
Το μεγάλο "κόλπο" Μαρτίνς με Ρόνι Λόπες - Αποκάλυψη για τα κιλά του - Αλλάζει θέση για να μπει 11αδα

Τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος κόουτς και γιατί τον "μεταμορφώνει" στου Ρέντη. Ώρα απαντήσεων για τη μεγάλη καλοκαιρινή επένδυση των Πειραιωτών, που ακόμα δεν έχει αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Η κακή προετοιμασία, τα κιλά και η επιστροφή του.

Ολυμπιακός - Ρόνι Λόπες: Έχει γίνει πολλή κουβέντα για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ με το πορτογαλικό διαβατήριο. Όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα, απαιτούμε τα πάντα στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Μην ξεχνάμε ότι ο σούπερ ποιοτικός παίκτης που ανήκει στη Σεβίλλη δεν έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε στις 17 Αυγούστου. Και το κακό, όπως ξαναέγραψα, είναι ότι ουσιαστικά ούτε με τη Σεβίλλη έκανε προετοιμασία αφού ήταν στη λίστα των υπό παραχώρηση. Ήταν λογικό λοιπόν να βρίσκεται πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Ήρθε με παραπάνω κιλά, περίπου 4-5 απ' όσα έπρεπε.


Πλέον τα έχει χάσει όλα. Είναι φρέσκος αφού δεν έχει παίξει αρκετά ούτε διεθνής είναι να τρέχει δεξιά και αριστερά με εθνικές ομάδες. Και πια ο Ρόνι καλείται να αποδείξει αν θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες και τα χρήματα που δαπανήθηκαν για δανεισμό και συμβόλαιο ή θα βάλει στην κουβέντα και θέμα δύσκολης προσαρμογής στη ζωή της Ελλάδας και γενικώς του διαφορετικού περιβάλλοντος στο οποίο ήρθε.


Να θυμίσω ότι στον Λόπες ο Μαρτίνς επιχειρεί και μια... αναβάθμιση αναφορικά με τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί στο παιχνίδι. Τον βάζει αριστερά παρότι ο παίκτης συνήθως αγωνίζεται δεξιά. Θέλει να τον δει να προσαρμόζεται και να βάζει... ποικιλία στο παιχνίδι του. Πλέον οι απαντήσεις βρίσκονται πολύ κοντά.

 

Ο Ρόνι οφείλει να δικαιώσει τον Μαρτίνς που επέμεινε σ' εκείνον και φυσικά τον Ολυμπιακό που διαπραγματεύτηκε σκληρά με τη Σεβίλλη για να αποσπάσει το ναι της σ' αυτόν τον ακριβό δανεισμό.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι... σκάει η βόμβα Μανωλά τον Γενάρη - "Τόσα εκατομμύρια ζητάει η Νάπολι - Δεν παίζει γιατί..."

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags