Facebook Pixel Εθνική Ελπίδων: Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική - "Καθαρός" γύρισε ο ΠΑΟΚ - Το μεγάλο λάθος και η καθυστέρηση
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-13 16:44:00

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική - "Καθαρός" γύρισε ο ΠΑΟΚ - Το μεγάλο λάθος και η καθυστέρηση

Οι Μιχείες
Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική - "Καθαρός" γύρισε ο ΠΑΟΚ - Το μεγάλο λάθος και η καθυστέρηση

Η... 11αδα της Ελπίδων που απέδρασε από την Κύπρο και οι εμβολιασμένοι. Πώς "εκτέθηκε" η ομάδα στον ιό, τι συνέβη στα αεροδρόμια και στο ξενοδοχείο και ποιοι ευθύνονται για το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε. Και ακόμα δεν έχουν... ξεμπερδέψει ούτε οι παίκτες ούτε και οι ομάδες τους!

Η Εθνική Ελπίδων έφτασε την Κυριακή στην Λάρνακα της Κύπρου με 24 διεθνείς ποδοσφαιριστές στην αποστολή της, αλλά πίσω στην πατρίδα επέστρεψαν χθες  το απόγευμα μόλις έντεκα (11)! Τόσο ήταν οι... σώοι κι αβλαβείς από τον περονόσπορο - Covid 19  που κόλλησε η ομάδα του Σίμου, λόγω του απαράδεκτου προγραμματισμού της ΕΠΟ!

Δεν είναι δυνατόν σε εποχή κορονωιού να την περιφέρει από αεροδρόμιο σε αεροδρόμια περιμένοντας για ανταποκρίσεις τέσσερις και πεντέμιση ώρες, να αλλάζει συνολικά πέντε πτήσεις  και να την βάζει στο Μινσκ (με την Λευκορωσία στην κόκκινη ζώνη) σε ξενοδοχείο 

που ήταν... φίσκα στον συνωστισμό και στο συγχρωτισμό. Κοινώς στην... έκθεση αφού ήταν γεμάτο πρόσφυγες, με την μάσκα (κατά τα άλλα)  στα λόγια υποχρεωτική...

Η στήλη από το βράδυ που έσκασε...το πάρτι με τα κρούσματα κορονοϊού στο ξενοδοχείο της Κύπρου είχε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, που με χαρά είδαμε/διαβάσαμε  οικειοποιήθηκαν κι άλλες ιστοσελίδες. Σήμερα, λοιπόν, δίνουμε συνέχεια αποκαλύπτοντας και  τις μεγάλες ευθύνες/την ενοχή της ελληνικής Ομοσπονδίας που δεν προνόησε και δεν προστάτεψε τις Ελπίδες βάζοντας τσάρτερ για Λευκορωσία.

Στην Ελλάδα,λοιπόν, βρίσκονται από χθες έντεκα (11) παίκτες της Ελπίδων. Όλοι τους έφυγαν από την Κύπρο αρνητικοί στα τεστ που έκαναν, αλλά το φρέσκο ρεπορτάζ (της τελευταίας στιγμής), λέει πως σήμερα προέκυψαν κι άλλα κρούσματα (κόλλησαν)!! Να αποκαλύψουμε εδώ πως από την Κύπρο... απέδρασαν όλοι οι διεθνείς του ΠΑΟΚ, δηλαδή οι Μιχαηλίδης - Κούτσιας - Τσιγκάρας - Λύρατζης, οι δυο του Ολυμπιακού, Τζολάκης - Σουρλής, οι άλλοι δυο τερματοφύλακες, Χριστογέωργος - Μανδάς, ο Μιχελής της Βίλεμ, ο Ζαγαρίτης της Πάρμα και ο Χριστόπουλος του Αστέρα Τρίπολης. Μόλις μια ενδεκάδα Ελπίδες γύρισαν πίσω ενώ οι υπόλοιποι 13 ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν για τουλάχιστον μια εβδομάδα σε καραντίνα στην Κύπρο. Με τις ομάδες τους φυσικά να είναι έξαλλες με την διαχείριση από πλευράς ΕΠΟ!

 Να αποκαλύψουμε εδώ πως η συντριπτική πλειοψηφία των διεθνών της αποστολής ήταν εμβολιασμένοι και πως όλοι αυτοί που κόλλησαν είχαν κάνει το εμβόλιο, σε αντίθεση με δυο που δεν έχουν κάνει γιατί νόσησαν μέσα στο καλοκαίρι και δεν κόλλησαν τώρα. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, το πρώτο κρούσμα που παρουσίασε συμπτώματα  στην Κύπρο δεν κινητοποίησε τους υπεύθυνους άμεσα αφού πέρασε σχεδόν μια μέρα για να κάνει τεστ ολη η ομάδα. Και ο λόγος, αν μας μεταφέρθηκε ορθά, αυτής της... καθυστέρησης ήταν πως πρόκειται για εμβολιασμένο παίκτη, στους οποίους δεν κάνουν τεστ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί πρέπει να μείνει ο Φαν’τ Σιπ - Καθαρά αποδυτήρια και... ενίσχυση - "Έδειξε" επιστροφή Μανωλά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags