Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: "Βουίζει" η Τουρκία για μεγάλη μεταγραφή Πέλκα - Τρελά λεφτά για Φενέρ - Νεά μεταγραφή από Ελλάδα!
| 2021-10-14 16:25:00

"Βουίζει" η Τουρκία για μεγάλη μεταγραφή Πέλκα - Τρελά λεφτά για Φενέρ - Νέα αγορά από Ελλάδα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Βουίζει" η Τουρκία για μεγάλη μεταγραφή Πέλκα - Τρελά λεφτά για Φενέρ - Νέα αγορά από Ελλάδα!

Τα εκατομμύρια που θέλουν οι Τούρκοι και η νέα μεταγραφή από το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι εμφανίσεις με την Εθνική και η εξαιρετική εικόνα του στο πρωτάθλημα, έχει... εκτοξεύσει τις μετοχές του Δημήτρη Πέλκα και παράλληλα, έχει ψήσει τη διοίκηση να κάνει άλλη μία μεγάλη "επένδυση" στη χώρα μας.

Το γκολ στις καθυστερήσεις του Δημήτρη Πέλκα το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Γεωργία και η καλή εμφάνισή του στη Σουηδία, παρά την ήττα της Εθνικής, δεν πανηγυρίστηκε μόνο από τους Έλληνες.

Δεν ήταν λίγοι οπαδοί, αλλά μέλη της διοίκησης της Φενέρ που σηκώθηκαν όρθιοι μετά το παρθενικό τέρμα του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας διεθνής είναι στην Κωνσταντινούπολη, από τον Οκτώβρη του 2020, όταν τα Καναρίνια έδωσαν στον Δικέφαλο του Βορρά 1,9 εκατομμύρια ευρώ και από τότε σε 39 αγώνες έχει βάλει 8 γκολ και ισάριθμες ασιστ σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που τον έχει κάνει αρκετά δημοφιλή στη χώρα.

Παράλληλα η διοίκηση της Φενέρ δεν έχει κλείσει ποτέ την πόρτα σε κάποια μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Ο Πέλκας φτάνοντας στην Τουρκία κόστιζε, σύμφωνα με το transfermarkt 3 εκατομμύρια ευρώ, με την αξία του σήμερα να έχει… εκτοξευτεί στα 7 εκατομμύρια σήμερα, με τους ανθρώπους της Φενέρ να θέλουν να τον δώσουν με περίπου 10 εκατομμύρια.

Βέβαια τα Καναρίνια δεν θέλουν μόνο να πουλήσουν τον Πέλκα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν ετοιμάζονται να επανέλθουν στην χώρα μας αυτή τη φορά για να αγοράσουν έναν αμυντικό.

Αυτό συμβαίνει μιας και η Ελλάδα έχει γίνει ένας πολύ… ελκυστικός προορισμός για την αγορά ποδοσφαιριστών στην γειτονική χώρα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στην Τουρκία αυτή την στιγμή, εκτός από τον Πέλκα, αγωνίζονται άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές (Κίτσιου, Κολοβέτσιος, Γούτας, Μπακασέτας και Σιώπης) από την πατρίδα μας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα δεν είναι άλλο από αυτό του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας που από το 2019 παίζει στην Super Lig, αρχικά για την Αλάνιασπορ και τώρα για την Τράμπζονσπορ, με την αξία του να είναι στα 10 εκατομμύρια, από 2,6 που ήταν όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ, ενώ φέτος είναι ο πρώτος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος με 5 γκολ σε 8 αγώνες, έχοντας παράλληλα και 3 ασιστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφερε παικταρά ο Γιώργος Σαββίδης - Deal εκατομμυρίων - Μεγάλη μεταγραφή για γιο της Χατζηβασιλείου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags