Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καθηγητής ο Λουτσέσκου - Πρέπει να μείνει στον πάγκο ο Μπίσεσβαρ - Μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-17 15:00:00

"Καθηγητής ο Λουτσέσκου - Πρέπει να μείνει στον πάγκο ο Μπίσεσβαρ - Μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ ο..."

του Γιώργου Κτενά
"Καθηγητής ο Λουτσέσκου - Πρέπει να μείνει στον πάγκο ο Μπίσεσβαρ - Μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ ο..."

Ο παίκτης που κάνει τη μεγάλη διαφορά και πότε θα αλλάξουν τα πλάνα Λουτσέσκου. Γιατί ο Σφιντέρσκι... πετάει φωτιές στην Εθνική, οι απουσίες στο ρόστερ του Δικεφάλου και ποιο είναι το μεγάλο πλεονέκτημά του τη φετινή σεζόν.

ΠΑΟΚ: Στην παρουσία τού Σφιντέρσκι σε Δικέφαλο και εθνική ομάδα τής Πολωνίας αναφέρθηκε, με δηλώσεις του στο sportdog, ο Κούλης Αποστολίδης.

Ο παλαίμαχος άσος των Θεσσαλονικέων ανέλυσε τι συμβαίνει με τον Σφιντέρσκι, αποκάλεσε καθηγητή τον Λουτσέσκου, ενώ σχολίσε και τη διαχείριση που χρειάζεται ο Μπίσεσβαρ.

"Αυτό συμβαίνει με Σφιντέρσκι στην Πολωνία - Τότε θα είναι πλήρης ο ΠΑΟΚ - Ξέρει ο Λουτσέσκου"

"Τον βλέπουμε όπως όλο το διάστημα που ήταν μαζί μας ο Σφιντέρσκι, τον ξέρουμε, δεν περιμέναμε να παίξει με την Πολωνία για να τον μάθουμε. Απλά τώρα αναδεικνύονται τα συν με την Εθνική του. Αλλά εμείς τον γνωρίζουμε", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τους επιθετικούς του Δικέφαλου:

"Με τον Ολιβειρα έγινε το ατύχημα, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν ο Άκπομ και ο Σφιντέρσκι, με διαφορετικά χαρακτηριστικά ως παίκτες, σε σεζόν με μάκρος χρειάζονται και οι δύο. Όταν επιστρέψει και ο Ολιβέιρα, θα υπάρχει πληρότητα στη γραμμή κρούσης. Το θέμα είναι ότι η ομάδα πηγαίνει καλά, υπάρχει προπονητής που γνωρίζει καλά τη δουλεια του και με τις απουσίες που ειχαμε η ομάδα πηγαίνει καλά. Επιστρέφοντας και οι παίκτες που λείπουν, θα είναι όλα καλύτερα".

"Σε αυτό είναι καθηγητής ο Λουτσέσκου - Πάγκο ο Μπίσεσβαρ για να παίζει καλά - Αυτόν ξεχωρίζω από ΠΑΟΚ"

Πείτε μου δυο λόγια για τη φετινή παρουσία του Λουτσέσκου.

"Ξέρει τη δουλειά του πολύ καλά, έχει συν και πλην αλλά γνωρίζει τη δουλειά του. Σε θέματα αγωνιστικής τακτικής και σε θέματα επικοινωνίας και διαχείρισης ρόστερ, είναι καθηγητής. Αυτά που λένε ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας, είναι να είχαμε να λέγαμε". 

Σε μεγάλο βαθμό, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Καντουρί, στηρίχθηκε (και δικαιώθηκε) στον Μπίεσβαρ.

"Η επιστροφή καλών παικτών όπως είναι ο Καντουρί, θα βοηθήσει τον Λουτσέσκου. Γνωρίζει καλά ότι ο Μπίσεσβαρ για να αποδώσει καλά, πρέπει να παίζει ένα μέρος μόνο των αγώνων και όχι όλους τους αγώνες. Οπότε όταν έχει περισσότερες διαθέσιμες λύσεις μεσοεπιθετικά, θα διαχειριστεί αλλιώς την ομάδα". 

Έχετε ξεχωρίσει κάποιον άλλον φέτος στον ΠΑΟΚ;

"Τον ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ, φέτος, είναι, ομάδα και ως ομάδα δεν ξεχωρίζουν οι ατομικότητες αλλά το σύνολο". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά Ελλάδα ο Χιμένεθ για κορυφαία ομάδα - Τα... σκάει για Έλληνα που θέλουν οι Big 4 ο Καρυπίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags