Facebook Pixel Bundesliga: Ποιο ντέρμπι; Νέο πάρτι των Βαυαρών που διέλυσαν τη Λεβεκούζεν εκτός έδρας
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-17 20:34:00

Ποιο ντέρμπι; Νέο πάρτι των Βαυαρών που διέλυσαν τη Λεβεκούζεν εκτός έδρας (BINTEO)

Sportdog Team
Ποιο ντέρμπι; Νέο πάρτι των Βαυαρών που διέλυσαν τη Λεβεκούζεν εκτός έδρας (BINTEO)

Πετυχαίνοντας πέντε τέρματα στο πρώτο ημίχρονο οι Βαυαροί πέρασαν σαν... αέρας από την έδρα της Λεβερκούζεν μετατρέποντας σε περίπατο το... ντέρμπι κορυφής της Bundesliga.

Bundesliga: Τρόμο προκαλεί και πάλι η Μπάγερν στους αντιπάλους της καθώς μπορεί η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική να έφερε την Ντόρτμουντ και την Λεβερκούζεν ισόβαθμες μαζί της στην κορυφή του πρωταθλήματος, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ.

Οι Βαυαροί ήταν εντυπωσιακοί στο Μπάι Αρένα και μόλις στο 4' με τον Λεβαντόφσκι άνοιξαν το σκορ απέναντι στις Ασπιρίνες και μετά ήρθε η... καταιγίδα. Από το 29' μέχρι το 37' οι παίκτες του Νάιγκελσμαν μετέτρεψαν το 0-1 σε 0-5 με τον Πολωνό επιθετικό να σημειώνει το δεύτερο τέρμα του στο (30'), ενώ Μίλερ (34') και δύο γκολ του Γκνάμπρι (35', 37') έκαναν τον αγώνα να... τελειώσει.

Στο δεύτερο μέρος η πρωταθλήτρια της Bundesliga σήκωσε το πόδι από το... γκάζι με την Λεβερκούζεν να μειώνει με τον Σικ στο 55', όμως και πάλι η Μπάγερν έδειξε ότι για ακόμα μια φορά είναι το απόλυτο αφεντικό στο γερμανικό πρωτάθλημα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags