Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Χαμός με τη διαιτησία στα Γιάννινα - Έξαλλος Μαρτίνς για το πέναλτι - "Άλλος κανονισμός για ΠΑΟ" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-17 22:40:00

Χαμός με τη διαιτησία στα Γιάννινα- Έξαλλος Μαρτίνς για το πέναλτι- "Άλλος κανονισμός για ΠΑΟ" (Vid)

Sportdog Team
Χαμός με τη διαιτησία στα Γιάννινα- Έξαλλος Μαρτίνς για το πέναλτι- "Άλλος κανονισμός για ΠΑΟ" (Vid)

Η φάση που εξόργισε τους Πειραιώτες και οι συγκρίσεις με το Τριφύλλι. Γιατί παρά τη νίκη έχουν τρομερά παράπονα στον Ολυμπιακό από τον Ευαγγέλου και το πέναλτι που δόθηκε σήμερα, αλλά όχι πριν μερικές εβδομάδες.

Ο Ολυμπιακός έστω και δύσκολα κατάφερε να περάσει από τα Γιάννινα με 2-1, σε ένα ματς όμως που οι Πειραιώτες έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία και μάλιστα κάνουν… συγκρίσεις με προηγούμενα ματς και συγκεκριμένα με το ΠΑΣ – Παναθηναϊκός πριν λίγες εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, στο ματς της Κυριακής στο 69ο λεπτό ο διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε πέναλτι για τον ΠΑΣ, όταν στο γύρισμα του Σάλιακα μες την περιοχή η μπάλα βρήκε στο χέρι στήριξης του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Το VAR συμφώνης εμε την απόφαση του διαιτητή και ο Εραμούσπε έγραψε το 1-1.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους Πειραιώτες, ενώ σε… έξαλλη κατάσταση ήταν και ο Πέδρο Μαρτίνς, που δεν σταμάτησε να διαμαρτύρεται.

Μάλιστα, από τον Παναθηναϊκός έλεγαν πως σφυρίζουν με… διαφορετικά κριτήρια τον Ολυμπιακός, καθώς η ίδια φάση έγινε και την δεύτερη αγωνιστική στους Ζωσιμάδες, στο ματς του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό, όμως τότε το VAR είχε «ακυρώσει» το πέναλτι. Ο Αϊτόρ στην προσπάθειά του να κόψει τον Πίρσμαν είχε την μπάλα με το αριστερό χέρι, με τον διαιτητή της αναμέτρησης Παπαδόπουλο να δείχνει αρχικά πέναλτι. Στη συνέχεια όμως πήρε πίσω την απόφασή του, αφού κλήθηκε από το VAR και είδε τη φάση και ο ίδιος στο βίντεο.

Δείτε τις δύο φάσεις:

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags