Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Βόλος: Καυτή αποκάλυψη για τον στοιχηματισμό στο ΠΑΟΚ - Βόλος - Πόσα χρήματα παίχτηκαν
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 09:56:00

Καυτή αποκάλυψη για τον στοιχηματισμό στο ΠΑΟΚ-Βόλος - Πόσα χρήματα παίχτηκαν

Sportdog Team
Καυτή αποκάλυψη για τον στοιχηματισμό στο ΠΑΟΚ-Βόλος - Πόσα χρήματα παίχτηκαν

Πολύς ντόρος έχει γίνει μετά την ισοπαλία του Δικεφάλου του Βορρά με τον Βόλο στο γήπεδο της Τούμπας, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 4-1 στο πρώτο μέρος, με τα ποσά που παίχτηκαν στο συγκεκριμένο αγώνα να δίνουν... απαντήσεις.

Νίκος Παναγόπουλος: Στην εκπομπή του Metropolis 95.5 "Στη Σέντρα" μίλησε ο έμπειρος στοιχηματικός αναλυτής, όπου αναφέρθηκε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο και τις αποδόσεις που υπήρχαν στις εταιρείες στοιχημάτων, αλλά και χρήματα που παίχτηκαν.

ο παιχνίδι είχε ελάχιστο τζίρο, για παιχνίδι κορυφής ήταν πολύ λιγότερο από ότι περιμέναμε, είχε μόλις 60 χιλιάδες ευρώ. Λέμε μόνο ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε από νόμιμες εταιρίες. Τα 53χιλιάδες ευρώ παίχτηκαν υπέρ του ΠΑΟΚ και τα υπόλοιπα χρήματα ήταν στο Χ2 διπλή ευκαιρία. 

Από εκεί και πέρα, επειδή το 4-1 είχε πολύ μεγάλη διαφορά στο ημίχρονο δεν υπήρχε κάποια έντονη δραστηριότητα στο δεύτερο ημίχρονο, δηλαδή κάποιος να ποντάρει υπέρ του Βόλου. Στο 4-1, ο άσος δεν προσφερόταν καν σε κάποιες εταιρίες. Το μόνο που παίχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο αριθμός των γκολ που θα επιτευχθούν και από τις δύο ομάδες. Δεν υπήρχε κάτι το αξιοσημείωτο. Πιστεύω ότι ήταν ένα ματς που το είχε στα χέρια του ο ΠΑΟΚ και από μόνος του ισοφαρίστηκε και έκανε αυτή τη «γκέλα» στην Τούμπα", είπε ο Νίκος Παναγώπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags