Facebook Pixel ΑΕΚ: Στη... μαύρη λίστα τρεις πρωτοκλασάτοι παίκτες της ΑΕΚ - Ο... νέος Πέλκας και ποιους "διώχνει" ο Γιαννίκης!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 14:03:00

Στη "μαύρη λίστα" τρεις πρωτοκλασάτοι παίκτες της ΑΕΚ- Ο...νέος Πέλκας, ποιους "διώχνει" ο Γιαννίκης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Στη "μαύρη λίστα" τρεις πρωτοκλασάτοι παίκτες της ΑΕΚ- Ο...νέος Πέλκας, ποιους "διώχνει" ο Γιαννίκης

Τον Γενάρη αναμένεται να υπάρξουν τουλάχιστον δύο ηχηρές αποχωρήσεις. Ο νέος προπονητής έχει πάρει τις αποφάσεις του, η διοίκηση έχει συμφωνήσει και το επόμενο διάστημα θα ψάξουν ομάδες και προτάσεις, για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Πρόκειται για κορυφαία ονόματα.

ΑΕΚ: Στον αστερισμό τού Ντέμη Νικολαΐδη βρίσκεται, σε έναν βαθμό, το ρεπορτάζ τής Ένωσης τις τελευταίες ώρες, δεδομένου ότι μίλησε για την ανάγκη να φύγει ο Πέτρος Μάνταλος από την ομάδα, ώστε να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του.

Από την άποψη ότι η περίπτωσή του θυμίζει την αντίστοιχη του Πέλκα, που έφυγε από τον ΠΑΟΚ και φαίνεται ότι βρήκε την υγειά του. Το ζήτημα είναι κατά πόσο θέλει να πάρει μια τέτοια απόφαση ο Μάνταλος, αν και είναι γεγονός ότι την τελευταία διετία είναι εκείνος που (με διαφορά από τον επόμενο) μαζεύει πάνω του όλη την κριτική που μπορεί να κάνει κάποιος στην ομάδα.

Παρόλα αυτά η δημόσια τοποθέτηση του Ντέμη μπορεί να γυρίσει ακόμα και μπούμερανγκ για τον Έλληνα άσο, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παλιός παράγοντας της ΑΕΚ έχει πολλούς οπαδούς στην ομάδα, αλλά έχει και ορκισμένους εχθρούς...


Σε κάθε περίπτωση από τις κινήσεις που έκανε το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα, φάνηκε ότι με μια έννοια άνοιγε την πόρτα στον Μάνταλο για να αποχωρήσει: Απέκτησε τους Τσούμπερ, Άμραμπατ, Γέφτιτς, κράτησε τους Λιβάι Γκαρσία, Τάνκοβιτς και Αλμπάνη, με λίγα λόγια κάλυψε πλήρως τις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί ο Έλληνας άσος.

Πλην του Μάνταλου η πόρτα στην Ένωση φαίνεται ότι έχει ανοίξει οριστικά και για τον Μιχάλη Μπακάκη, καθώς δεν είναι μόνο το γεγονός ότι αγωνίστηκε βασικός ο Ρότα αντί Μισελέν. Είναι που ο Μπακάκης βρέθηκε εκτός αποστολής και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στη προσεχή μεταγραφική περίοδο θα αποχωρήσει.

Τέλος, σε μια άκρη του μυαλού σας κρατήστε και το όνομα του Σβάρνα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Το πρότζεκ Μήτογλου ήδη έχει ενεργοποιηθεί από τον Γιαννίκη και δύσκολα θα βρεθεί χρόνος και χώρος για τον Σβάρνα (ας μην ξεχνάμε ότι στην ομάδα υπάρχει και ο Λάτσι). Δεν λέμε ότι θα πωληθεί τον Γενάρη. Σίγουρα, όμως, θα γίνει κίνηση προκειμένου να βρεθεί ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση Ολυμπιακού σε Τσούμπερ - Βρήκε νέο Δουβίκα ο Μπέος - Οι Έλληνες που "έφαγαν" Μιλόγεβιτς 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags