Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά για Ζίβκοβιτς από πρώην του ΠΑΟΚ - "Ψάχνεις να τον βρεις στο γήπεδο - Παίζει με αναλαμπές"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 20:31:00

Ατάκες... φωτιά για Ζίβκοβιτς από πρώην του ΠΑΟΚ - "Ψάχνεις να τον βρεις στο γήπεδο - Παίζει με..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για Ζίβκοβιτς από πρώην του ΠΑΟΚ - "Ψάχνεις να τον βρεις στο γήπεδο - Παίζει με..."

Δηλώσεις έκανε πρώην παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά, όπου αναφέρθηκε στον Σέρβο παίκτη της ομάδας τονίζοντας ότι πρέπει να δώσει περισσότερα στην ομάδα για να μπορεί να ζητήσει περισσότερα πράγματα.

Μλάντεν Φούρτουλα - ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας αλλά και στην ανανέωση του συμβολαίου του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Για το προφίλ των Δανών σημείωσε: "Σέβομαι πολύ την νοοτροπία τους, παίζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με τον ίδιο ρυθμό και είναι καλά γυμνασμένες ομάδες. Είναι πειθαρχημένες και ακολουθούν τις οδηγίες. Δεν είναι σαν εμάς ενθουσιώδεις".

Για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Βόλο: "Πρώτον χαλάρωσαν. Από εκεί και πέρα, δεν νομίζω να ακολούθησαν και σωστά την τακτική που τους δόθηκε. Ο Βόλος ξέρεις ότι έχει καλή επίθεση, άρα στο δεύτερο θα παίξεις άμυνα και θα τους περιμένεις. Κρατάς και δυνάμεις γιατί παίζεις την Πέμπτη Ευρώπη. 

Δεν πιστεύω, πάντως, ότι μπορεί η ομάδα να χάσει την ψυχολογία απ' αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι εις βάρος μας. Όμως, έχουμε δύο ημέρες να συνέλθουμε και όλοι θα συνεισφέρουν για να αλλάξει η νοοτροπία και να τα δώσουν όλα στο Γ. Καραϊσκάκης. Έπρεπε να έχουμε πάρει το μάθημα απέναντι στον ΠΑΣ. Το άθλημα ξεκινάει από την άμυνα, κοιτάς πρώτα να μην δεχθείς γκολ.

Μην ψάχνετε ποιος φταίει. Φταίνε όλοι. Είναι κρίμα να κερδίζεις τόσα εκτός έδρας παιχνίδια και να χάνεις βαθμούς στην Τούμπα. Μας βοήθησε ο Πασχαλάκης μέχρι αυτό το παιχνίδι. Η τελευταία μας γραμμή έχει πρόβλημα. Εδώ σε ένα γκολ κόλλησαν το δεξί μπακ με το στόπερ και μετά τους πλάσαρε ο αμυντικός. Δεν μπορεί, επίσης, να σου παίρνει ο άλλος τόσο εύκολα κεφαλιά χωρίς να τον τζατζάρεις, στο τελευταίο γκολ. Ο τερματοφύλακας τι να κάνει; Δεν μπορεί να τα πιάνει όλα".

Για την ανανέωση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς: "Τον ξέρω αυτό τον παίκτη. Έχει πολλές δυνατότητες. Αυτά τώρα είναι αναλαμπές φέτος. Εγώ θέλω να έχει συμμετοχή 90 λεπτά γιατί είναι παίκτης που μπορεί να σουτάρει, να σεντράρει και να «τρυπήσει». Τώρα ψάχνεις δέκα λεπτά να τον βρεις. Πρέπει να δώσει περισσότερα για να ζητήσει περισσότερα είτε από τον ΠΑΟΚ, είτε από άλλον σύλλογο. Δεν δέχομαι ότι φταίει το συμβόλαιο. Ο επαγγελματίας πρέπει να σε αναγκάσει με τις εμφανίσεις του να τρέξεις για να τον ανανεώσεις. Ο Ζίβκοβιτς πρέπει σε κάθε ματς να είναι από τους καλύτερους".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Σίγουρα θα κάνει αλλαγές ο προπονητής. Έχει 28-30 παίκτες και όλοι πρέπει να πάρουν την ευκαιρία. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται Κυριακή το ματς και όχι Δευτέρα από την στιγμή που παίζουν Πέμπτη. Σε όλη την Ευρώπη έτσι γίνεται", είπε ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φούρτουλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags