Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ζημιά" τριών εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Τέλειωσε" Έλληνα άσο ο Μαρτίνς - Φεύγει μετά από 4 χρόνια!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-20 10:00:00

"Ζημιά" τριών εκατ. για Ολυμπιακό - "Τέλειωσε" Έλληνα άσο ο Μαρτίνς - Φεύγει μετά από 4 χρόνια!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ζημιά" τριών εκατ. για Ολυμπιακό - "Τέλειωσε" Έλληνα άσο ο Μαρτίνς - Φεύγει μετά από 4 χρόνια!

Το "stop" από τον Πορτογάλο και η σεζόν που δεν κυλάει όπως περίμενε. Ποιος είναι ο παίκτης που παρότι ψάχνει το restart στην καριέρα του, δεν βρίσκει χρόνο και μάλλον ήδη ψάχνει για νέα ομάδα. Ο κόουτς πάντως δεν τον θέλει στο Λιμάνι και το έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους.

Ολυμπιακός: Μπορεί πολλοί να τον έχουν... ξεχάσει, αλλά ο Λεονάρντο Κούτρης ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό και παίζει ως δανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο Έλληνας διεθνής παραχωρήθηκε στη γερμανική ομάδα το καλοκαίρι του 2020, με διετή δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Ο δανεισμός του παίκτη θα κοστίσει στη Φορτούνα συνολικά 1.000.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που ο σύλλογος θελήσει να αγοράσει τον Κούτρη θα πρέπει να καταβάλλει 3.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάθε λόγο να θέλουν να προχωρήσει η μεταγραφή του 26χρονου μπακ, μετά το πέρας του δανεισμού του.

Ωστόσο, τα πράγματα κάθε άλλο παρά ιδανικά δείχνουν να εξελίσσονται στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ο Κούτρης δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του. Για την ακρίβεια, ο πρώην άσος του ΠΑΣ Γιάννινα μετρά πλέον πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς συμμετοχή, έχοντας μείνει στον πάγκο της Φορτούνα.

Το πολυπόθητο "restart" που ψάχνει ο Κούτρης στην καριέρα του δεν φαίνεται να έρχεται στη Γερμανία, αφού ο παραγκωνισμός του έχει ως αποτέλεσμα ο παίκτης να χάσει και τη θέση του στην Εθνική Ελλάδας. Συνολικά, οι μετοχές του είναι εμφανώς πεσμένες, κάτι που εκτός από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, έχει επίπτωση και στον Ολυμπιακό.

Εάν ο Κούτρης δεν πείσει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της Φορτούνα, οι Γερμανοί δεν θα πληρώσουν το buy-out που προβλέπεται και ο παίκτης θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Οι πιθανότητες να πάρει ακόμα μια ευκαιρία στο Λιμάνι θεωρούνται ελάχιστες, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει στα αγωνιστικά πλάνα του. Το συμβόλαιο του Κούτρη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023, συνεπώς το καλοκαίρι του 2022 είναι το πλέον κρίσιμο για την πώληση του διεθνούς άσου. Αν δεν βρεθεί αγοραστής, οι Ερυθρόλευκοι θα τον χάσουν ως ελεύθερο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιγράφει Μαρτίνς ο Γιαννίκης, πάγκο top όνομα - Απόφαση Καρυπίδη - Έκπληξη Νταμπίζα στον ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags