Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς στη Γερμανία - Εκτός δύο κορυφαία ονόματα - Αλλαγές σε εξτρέμ και άμυνα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-20 21:13:00

Μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς στη Γερμανία - Εκτός δύο κορυφαία ονόματα - Αλλαγές σε εξτρέμ και άμυνα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς στη Γερμανία - Εκτός δύο κορυφαία ονόματα - Αλλαγές σε εξτρέμ και άμυνα!

Γιατί αλλάζει σύστημα, τι θα γίνει με τον Αγκιμπού και ποιοι μένουν πάγκο. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για το παιχνίδι με την Άιντραχτ και ο Πορτογάλος κόουτς αναμένεται και πάλι να ξαφνιάσει μέχρι και τους παίκτες. Οι τελευταίες πληροφορίες για την ενδεκάδα για την τρίτη αγωνιστική του Europa League.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να προφυλάξει παίκτες στο παιχνίδι με την Άιντραχτ, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και σημείωσε πως θα παίξουν όσοι βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάστασή.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως θα παίξουν οι… σίγουροι, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από του Ρέντη, αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να έχουμε εκπλήξεις στο ματς της Πέμπτης. Βέβαια, όπως συνέβη και στο προηγούμενο εκτός ευρωπαϊκό εκτός έδρας κόντρα στη Φενέρ, ο Πορτογάλος κόουτς κρατάει… κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο πλέον όλοι στις προπονήσεις είναι πιο «ψιλιασμένοι» και ψάχνουν τις εκπλήξεις.

Το ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρει πως ο Πορτογάλος κόουτς, αν και ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση και αυτό θα γίνει τις επόμενες ώρες μετά από συζήτηση με τους συνεργάτες του, σκέφτεται να κάνει ένα μίνι ροτέισον για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Γερμανίας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα βάλει τα… δεύτερα. Άλλωστε, οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν μεγάλο ρόστερ και υπάρχουν παίκτες που παρότι δεν παίζουν πολύ, θεωρούνται πρώτης γραμμής.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Πιέρ Κουντέ, που είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού στη Φρανκφούρτη, σε σύστημα 4-3-3. Ο Μαρτίνς επαναφέρει λοιπόν την τριάδα στα χαφ και πιθανότατα θα αφήσει εκτός έναν εκ των Μπουχαλάκη – Μαντί Καμαρά που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο Έλληνας άσος έμοιαζε κουρασμένος και βαρύς στα Γιάννινα την Κυριακή, ενώ ο παρτενέρ του εδώ και καιρό δεν.. πατάει καλά και από τη στιγμή που ακολουθεί και ο ΠΑΟΚ, όλα είναι πιθανά. Έτσι λοιπόν, ο σίγουρος στο κέντρο είναι ο Εμβιλά, μάλλον δίπλα του θα βρίσκεται ο Κουντέ και δεν αποκλείεται να παίξει στον ίδιο χώρο και ο Αγκιμπού Καμαρά.

Αν γίνει αυτό, θα ελευθερωθεί η μία θέση στα εξτρέμ, όπου στο ένα άκρο θα βρίσκεται ο Μασούρας και στο άλλο κάποιος εκ των Ονιεκούρου, Βαλμπουενά (ή Αγκιμπού). Στην κορυφή φαβορί για να ξεκινήσει είναι ο Ελ Αραμπί, ενώ στην άμυνα δύσκολα θα σπάσει το δίδυμο Σισέ – Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας άσος άλλωστε έχει εμπειρία τόσο από ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και από γερμανικά γήπεδα. Αντίθετα, όλα ανοιχτά παραμένουν για τα δύο μπακ, όπου οι υπάρχουν οι Λαλά, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ και Καρμπόβνκι για δύο θέσεις!

Αναλυτικά η αποστολή: Βάτσλικ, Καραργύρης, Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Μπα, Λαλά, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μ.Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ονιεκούρου, Κουντέ, Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Α.Καμαρά, Βαλμπουενά, Σουρλής, Ελ Αραμπί, Τικίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ζημιά" τριών εκατ. για Ολυμπιακό - "Τέλειωσε" Έλληνα άσο ο Μαρτίνς - Φεύγει μετά από 4 χρόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags