Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τάσος Μπακασέτας: Συναγερμός για το Άιντραχτ-Ολυμπιακός - "Τσεκ" Γερμανών σε ερυθρόλευκο - Τρελά λεφτά για Μπακασέτα
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-21 14:48:00

Συναγερμός για το Άιντραχτ-Ολυμπιακός - "Τσεκ" Γερμανών σε ερυθρόλευκο - Τρελά λεφτά για Μπακασέτα

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Συναγερμός για το Άιντραχτ-Ολυμπιακός - "Τσεκ" Γερμανών σε ερυθρόλευκο - Τρελά λεφτά για Μπακασέτα

Το σενάριο για τον Έλληνα άσο και ποιος περνάει απόψε δοκιμαστικό! Πλούσιο μεταγραφικό παρασκήνιο πριν την αναμέτρηση των Πειραιωτών για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League στη Φρανκφούρτη.

 

Ολυμπιακός - Τάσος Μπακασέτας: Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη με δύο γκολ και μία ασίστ επί της Φενέρ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο 29χρονος διάγει περίοδο με δαιμονιώδη φόρμα.

«Ο Γιώργος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχουμε βασιστεί πάνω του πολλές φορές. Η συνεισφορά του στο παιχνίδι μας είναι μεγάλη. Έχει το γκολ. Για εξτρέμ έχει όμορφα γκολ και τον περιμένουμε να γυρίσει. Είναι τελείως καλά για το πρόβλημα που είχε απλώς περιμένουμε να δούμε για την φυσική του κατάσταση και κάποιες αμφιβολίες που έχουμε», ήταν τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς πριν το ματς με τη Λαμία, στο οποίο ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών επέστρεψε σε αποστολή των ερυθρόλευκων μετά τον τραυματισμό του.

Ο Μασούρας μετρά 10 συμμετοχές με 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τη φημολογία που αναπτύσσεται γύρω από την περίπτωσή του να λέει, ότι «ελέγχεται» από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ναι την αντίπαλο της ομάδας του Πειραιά στην ευρωπαϊκή διοργάνωση με την οποία θα αναμετρηθεί απόψε.

Οι Γερμανοί όμως δεν έχουν βάλει στο μάτι μόνο τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Η ομάδα της Φρανκφούρτης αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του Φίλιπ Κόστιτς, για τον οποίο χύθηκε μπόλικο μελάνι τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, τον Αύγουστο.



Το ρεπορτάζ μετέφερε, ότι η Άιντραχτ συμφώνησε με τη Λάτσιο να πουλήσει τον Σέρβο ποδοσφαιριστή έναντι 15+3 εκατ.Ευρώ. Υπήρξε ανατροπή όμως ανατροπή δεδομένων και ο παίκτης παρέμεινε στη Γερμανία παρά το γεγονός παρά το γεγονός ότι ήθελε να αποχωρήσει για Ιταλία.

Ποιός είναι ο Έλληνας που κατά τους Γερμανούς έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με του Κόστιτς; Ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα. Όπως αναφέρουν πηγές, οι άνθρωποι της Άιντραχτ έχουν καταρτίσει ολοκληρο φάκελο για τον άσο της Τραμπζονσπόρ. Μάλιστα τον παρακολούθησαν στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε, όπου ο 28χρονος επιθετικός σκόραρε δύο γκολ στη νίκη της ομάδας της Τραπεζούντας με 3-1.

Ο Κορίνθιος άσος μετρά μέχρι στιγμής 13 συμμετοχές στους «μπορντό-μαβί», έχοντας 7 γκολ και 6 ασίστ (την ώρα που ο Κόστιτς έχει 4 φέτος)! Μάλιστα η μεταγραφική του αξία ανέβηκε στα μέσα Οκτωβρίου στα 10 εκατ.Ευρώ (από τα 6,5 εκατ.Ευρώ τον Μάιο) σύμφωνα με το Transfermarkt.

Τί κοινό έχει ο Μπακασέτας με τον Κόστιτς; Ο Σέρβος διακρίνεται για τις ασίστ του που μοιράζει στους συμπαίκτες του, ένα στοιχείο που διαθέτει και ο «Μπάκα».

Ο Κόστιτς βέβαια έχει γράψει την δική του ιστορία στην Μπουντεσλίγκα. Ξεχωρίζει για τις δεξιότητες του και ιδιαίτερα για τις ντρίπλες του. Ο παίκτης των Γερμανών ξέρει πώς να κρατάει την μπάλα και να δημιουργεί φάσεις, ενώ το μακρινό του σουτ είναι πάντα επικίνδυνο για τις αντίπαλες εστίες. Όπως ο Μπακασέτας!

Τα μειονεκτήματα του Κόστιτς είναι τα συχνά λάθη στις μεταβιβάσεις, σε αντίθεση με την εγκυρότητα στο πασάρισμα του Έλληνα επιθετικού. Πού κερδίζει επιπλέον ο Μπακασέτας; Έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Οι αριθμοί μιλούνε από μόνοι τους...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς στη Γερμανία - Εκτός δύο κορυφαία ονόματα - Αλλαγές σε εξτρέμ και άμυνα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags