Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Εκπλήξεις Μαρτίνς... λόγω ΠΑΟΚ - Αλλάζει όλη την πλευρά με Άιντραχτ - Έντονη φημολογία για Λόπες
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-21 15:37:00

Εκπλήξεις Μαρτίνς... λόγω ΠΑΟΚ - Αλλάζει όλη την πλευρά με Άιντραχτ - Έντονη φημολογία για Λόπες

του Παναγιώτη Νικολάου
Εκπλήξεις Μαρτίνς... λόγω ΠΑΟΚ - Αλλάζει όλη την πλευρά με Άιντραχτ - Έντονη φημολογία για Λόπες

Το ροτέισον του Πορτογάλου στη Γερμανία και ποιοι μένουν εκτός 11αδας. Στο Λιμάνι θέλουν την πρωτιά του ομίλου στο Europa League, όμως γνωρίζουν πως ακολουθεί την Κυριακή ένα πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης με τον Δικέφαλο.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Εκπλήξεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν στη σημερινή 11άδα των Πειραιωτών, στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να αλλάξει πρόσωπα στην 11άδα.

Για παράδειγμα είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Καμπρόβνικ αντί του Λαλά, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει βασικός και ο Κούντε καθώς σκέφτεται και το ντέρμπι της Κυριακής. Άρα να μείνει ο Μπουχαλάκης στον πάγκο για να πάρει ανάσες, που δείχνει πολύ καταπονημένος, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα θα έχουν και οι Εμβιλά και Καμαρά.

Μάλιστα, το τελευταίο γκολ που έχει πετύχει ο Κούντε ήταν στο γήπεδο της Άιντραχτ, με τη φανέλα της Μάιντς, πριν από τον τραυματισμό του.

Ακόμα, ψιθυρίζεται ότι μπορεί να παίξει ακόμα και ο Ρόνι Λόπες βασικός, αν και είναι σαφές ότι είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να βρεθεί σε αρχική 11άδα τέτοιου επιπέδου αγώνα. Θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν βρεθεί στο αρχικό σχήμα δηλαδή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και ποιος είναι ο Λόπες - Στα καλά του δηλαδή, η 11άδα θα αρχίζει από εκείνον...



Αυτό που φαίνεται να απασχολεί πολύ τον Μαρτίνς, πέρα από τον Κόστιτς, είναι ότι παίζει με πολλά και διαφορετικά συστήματα μέχρι στιγμής η Άιντραχτ, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης.

Οι Γερμανοί ποντάρουν πολλά στην ευρωπαϊκή τους παρουσία, γιατί θέλουν να μεγαλώσει η ομάδα τους και αυτό μπορεί να συμβεί μέσα από τις ευρωπαϊκές επιτυχίες. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έχει τη χρυσή ευκαιρία για να πάρει τη νίκη και, σε μεγάλο βαθμό, να πάρει αέρα πρώτης θέσης που οδηγεί απευθείας στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός για το Άιντραχτ-Ολυμπιακός - "Τσεκ" Γερμανών σε ερυθρόλευκο - Τρελά λεφτά για Μπακασέτα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags