Facebook Pixel ΑΕΚ: Πρόβλημα με βασικό της ΑΕΚ – Βάζει τον… ξεχασμένο ο Γιαννίκης – Καμία σχέση με Μιλόγεβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-21 17:45:00

Πρόβλημα με βασικό της ΑΕΚ – Βάζει τον… ξεχασμένο ο Γιαννίκης – Καμία σχέση με Μιλόγεβιτς!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πρόβλημα με βασικό της ΑΕΚ – Βάζει τον… ξεχασμένο ο Γιαννίκης – Καμία σχέση με Μιλόγεβιτς!

Οι μεγάλες αλλαγές που έχει ήδη φέρει στον Δικέφαλο ο Έλληνας τεχνικός και το θέμα με κορυφαίο άσο, που τον αναγκάζει να επιστρατεύσει ποδοσφαιριστή με μηδενικό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.
 

ΑΕΚ: Πρόβλημα με τον Στάνκοβιτς υπάρχει στην Ένωση, καθώς είναι σαφές ότι υπάρχει ζήτημα με τον Αυστριακό τερματοφύλακα. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η ομάδα έχει στο ρόστερ της και τον Τσιντώτα, που έχει αποδείξει στην καριέρα του στην Ένωση ότι σε περίπτωση που χρειαστεί να δώσει λύσεις ως δεύτερος (και όχι ως μακρόπνοα βασικός!), τα καταφέρνει καλά.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον στις προπονήσεις της Ένωσης αυτό το διάστημα, είναι ότι ο Γιαννίκης συνεχίζει να κάνει αυτό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως γενική τακτική.

Δηλαδή θέλει να δείξει γενικά το πλάνο του στους παίκτες και να πιέσουν πάνω σε αυτό το πλάνο, να αποδώσουν, να αφοσιωθούν. Τον ενδιαφέρει να αποκτήσει μια συγκεκριμένη ταυτότητα η ΑΕΚ, που η αλήθεια είναι ότι με τον Μιλόγεβγιτς δεν την είχε, ώστε να την εφαρμόζει σε κάθε αγώνα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Με μια μικρή σημείωση: Δίνει σημασία μεγάλη βαρύτητα και στους επιμέρους αντιπάλους, όπως για παράδειγμα τώρα στον Βόλο. Καθώς αφιερώνει χρόνο και στο να μιλάει και να εξηγεί στους παίκτες τα ατού των αντιπάλων.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιαννίκης προσπαθεί, ήδη, από τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στην ομάδα να αφήσει το στίγμα του και, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στους Κιτρινόμαυρους, ίσως να έχει αφήσει περισσότερο τη σφραγίδα του σε σχέση με τον προκάτοχό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι η... καψούρα Μελισσανίδη από Ελλάδα - Μεγάλη επένδυση για ΑΕΚ - Θα φέρει εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags