Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτοί "έκαψαν" τον Ολυμπιακό στη Γερμανία - Τον περνούσαν... με κάθε τρόπο - "Καμπανάκι" για ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-22 00:07:00

Αυτοί "έκαψαν" τον Ολυμπιακό στη Γερμανία - Τον περνούσαν... με κάθε τρόπο - "Καμπανάκι" για ΠΑΟΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτοί "έκαψαν" τον Ολυμπιακό στη Γερμανία - Τον περνούσαν... με κάθε τρόπο - "Καμπανάκι" για ΠΑΟΚ!

Ποιος βρέθηκε σε τραγικό βράδυ και η μεγάλη ανησυχία για την Κυριακή. Πώς και γιατί ήρθε η βαριά ήττα από την Άιντραχτ, ποιοι απογοήτευσαν και ποιος ο μεγάλος φόβος ενόψει του ντέρμπι. Γιατί έκανε ό,τι ήθελε ο Κόστιτς και το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς που απέτυχε!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Φρανκφούρτη, αφού δεν ανταποκρίθηκε στον αυξημένο βαθμό δυσκολίας του ματς με την Άιντραχτ. Ο θρίαμβος με 3-0 στην Τουρκία είχε… ανοίξει την όρεξη για νέο μεγάλο διπλό στους Πειραιώτες, στην πράξη όμως αποδείχθηκε ότι η Άιντραχτ ουδεμία σχέση έχει σαν ομάδα με τη Φενέρμπαχτσε.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν τις στιγμές του στην επίθεση, κυρίως όμως ξένισε η κακή τους εικόνα στην άμυνα και η «θαλασσοταραχή» που έπιανε την αμυντική τους τετράδα όταν δεχόταν πίεση από τους εξαιρετικά ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς των Γερμανών. Ειδικά ο Κόστιτς έκανε… πάρτι με αντίπαλο τον Λαλά στη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού, αφού περνούσε τον Γάλλο όποτε ήθελε, δημιουργώντας συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις.

Η σημερινή εμφάνιση του Λαλά αποτέλεσε ένα «πίσω βήμα» για τον έμπειρο δεξιό μπακ, πάνω που είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. Ο Μαρτίνς πάντως τον πιστεύει πολύ και θα συνεχίσει να του δίνει ευκαιρίες. Με δεδομένο ότι δεν τα πήγε καλά κόντρα σε έναν παίκτη με έφεση στην ντρίμπλα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα ξεκινήσει και κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου λογικά θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Μπίσεσβαρ από την πλευρά του.

Κατά τα άλλα, η αδυναμία της άμυνας να ανταποκριθεί στο μαρκάρισμα όχι μόνο του Κόστιτς, αλλά και δαιμόνιων Μπορέ, Πασιένσια, Κάμαντα, είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει πηγή προβληματισμού για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του. Στο καθοριστικό δεύτερο γκολ της Άιντραχτ, αλλά και στο 3-1 οι αμυντικοί των Πειραιωτών πιάστηκαν στον ύπνο και εκτέθηκαν, με τους αντιπάλους τους να μπαίνουν… κυριολεκτικά με την μπάλα στα δίχτυα! Ακόμα και μετά το τρίτο γκολ, υπήρχαν διαστήματα που οι Ερυθρόλευκοι απλά παρακολουθούσαν τους επιθετικούς της Άιντραχτ να πατάνε περιοχή και να φτάνουν κοντά σε τέταρτο τέρμα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορεί κανείς να πει ότι ο τερματοφύλακας έφταιγε για την ήττα. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει το ότι ο Βατσλίκ μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο 3-1, όταν έδωσε την ευκαιρία στον Κάμαντα να σκοράρει στην επαναφορά έπειτα από ένα «χλιαρό» σουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οσμή σκανδάλου με 9+1 παίκτες του ΠΑΟΚ στην Εθνική - "Βράζουν" ΑΕΚ-ΠΑΟ, δεν... μιλάει ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags