Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σε... απόγνωση ο Εσίτι στο Φάληρο - Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ - "Βαρος" για Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-25 13:08:00

Σε... απόγνωση ο Εσίτι στο Φάληρο - Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ - "Βαρος" για Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σε... απόγνωση ο Εσίτι στο Φάληρο - Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ - "Βαρος" για Λουτσέσκου

Η... μεταμόρφωση του Νιγηριανού, το σχέδιο Μαρτίνς και οι χαμένοι βαθμοί. Τι συνέβη για τους Θεσσαλονικείς στο ντέρμπι, γιατί έψαχναν το εξάποντο και ο λόγος που έπαιξε βασικός ο Εσίτι.

ΠΑΟΚ: Ο καλύτερος παίκτης τού Δικέφαλου ήταν ο Εσίτι στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, κι αυτός ήταν ο λόγος που ο Νιγηριανός είχε φανέλα βασικού και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Να βάλουμε μια ακόμα παράμετρο; Η απουσία τού Κούρτιτς είναι που, έτσι κι αλλιώς, δίνει χρόνο συμμετοχής στον Εσίτι, άρα με μια έννοια ακόμα κι αν δεν ήταν καλός στη Δανία πάλι θα έπαιζε στο αρχικό σχήμα του Φαλήρου.

 

Μάλιστα, ο Νιγηριανός πνευματικά έδειξε μετά το 1-0 πως δεν υπήρχε στο γήπεδο, είχε αδειάσει, δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι υπήρχε σχέδιο από τον Μαρτίνς που να τον έχει κεντράρει. Κι αυτό φαίνεται και στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, όπου χωρίς πίεση απλώς έδωσε την μπάλα στους Πειραιώτες.

Τι άλλο θα μπορούσε να γίνει; Να παίξει ο Καντουρί στη θέση που ήταν ο Ντόγκλας και να ήταν ο Βραζιλιάνος στη θέση του Εσίτι, αλλά ο Μαροκινός δεν ήταν σε θέση να αρχίσει το παιχνίδι. Με αποτέλεσμα να υπάρχει θέμα στην 11άδα έτσι όπως "πάτησε" πάνω στο ματς ο Μαρτίνς.

 

Στον Δικέφαλο αναγνωρίζουν μεν ότι χωρίς Κούρτιτς στην 11άδα, χωρίς Βιεϊρίνια, χωρίς Καντουρί δεν μπορούν να "χτυπήσουν" ποιοτικά τον Ολυμπιακό, παρόλα αυτά το παιχνίδι θα μπορούσε να "γυρίσει" σε ισοπαλία έτσι όπως εξελίχθηκε στο δεύτερο μέρος. Το ζήτημα είναι τι έδειξε ο πίνακας του σκορ και όχι τι θα μπορούσε να είχε δείξει.

 

Οι Θεσσαλονικείς είναι 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή, με τις γκέλες με τον ΠΑΣ και τον Βόλο να τον στοιχειώνουν, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε δύο αγωνιστικές έχει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Είναι γεγονός, πάντως, ότι οι 5 βαθμοί που έχουν χαθεί στην Τούμπα είναι εκείνοι που βαραίνουν τον Δικέφαλο και, προφανώς, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν πρώτης τάξης ευκαιρία (που χάθηκε όμως!) για εξάποντο. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags