Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρισκάρει ο Μαρτίνς με Ονιεκούρου - Η κίνηση που προκάλεσε απορίες - Ακριβό "χατίρι" Μαρινάκη
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-25 22:27:00

Ρισκάρει ο Μαρτίνς με Ονιεκούρου - Η κίνηση που προκάλεσε απορίες - Ακριβό "χατίρι" Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Ρισκάρει ο Μαρτίνς με Ονιεκούρου - Η κίνηση που προκάλεσε απορίες - Ακριβό "χατίρι" Μαρινάκη

Η "περίεργη" επιλογή του Πορτογάλου και τα ερωτηματικά για τον Ελ Αραμπί. Τι συμβαίνει με τον Ονιεκούρου στο Λιμάνι, η έντονη κριτική και η επιμονή του κόουτς και τα ερωτηματικά για την είσοδο του Τικίνιο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τον δικό του ρυθμό έδωσε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Πέδρο Μαρτίνς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, σημαδεύοντας πάνω στον Εσίτι για να κλέβει την μπάλα και να βγαίνει στην επίθεση.

Οι παγίδες που έστησαν στον Νιγηριανό άσο αλλά και οι υπεραριθμίες που δημιουργούσαν από την πλευρά τού ΠΑΟΚ που ήταν ο Σίντκλεϊ μόνος του (καθώς ο Μπίσεσβαρ στο αμυντικό σκέλος ήταν άφαντος), ήταν εκείνα τα στοιχεία που έκαναν τον Ολυμπιακό να υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να είχε πετύχει πάνω από δύο γκολ στο πρώτο μέρος.

Στο Λιμάνι βλέπουν σκωπτικά μια ακόμα φορά την εμφάνιση του Ονιεκούρου, ειδικά από τη στιγμή που η σύγκριση σε σχέση με τον Γκάρι Ροντρίγκες του πρώτου ημιχρόνου ήταν χαώδης. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι ο Γκάρι έπαιζε ως καθαρός εξτρέμ, πάνω στη γραμμή, ενώ ο Ονιεκούρου πολλές φορές έδινε την εικόνα του δεύτερου επιθετικού.

Παρόλα αυτά η εικόνα του Ονιεκούρου ήταν, μια ακόμα φορά, απογοητευτική: Όχι μόνο δεν κάνει τη διαφορά αλλά δεν φαίνεται ότι μπορεί να προσφέρει βασικές υπηρεσίες εξτρέμ στην ομάδα του. Ο Πέδρο Μαρτίνς, προφανώς, θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε μια καλοκαιρινή και δαπανηρή μεταγραφή, παρόλα αυτά δεν του βγαίνει. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Πορτογάλος κόουτς ήταν αυτός που επέμενε για την απόκτησή του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης του έκανε το… χατίρι δαπανώντας περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης έχει έρθει με κανονική μεταγραφή και αν δεν αποδώσει στο επόμενο διάστημα, θα πρόκειται για μία μεγάλη μεταγραφική αστοχία και φυσικά για μία… οικονομική ζημιά στα ταμεία της ΠΑΕ. 

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει πράγματα από τον Ονιεκούρου (όπως και από τον Ρόνι Λόπες), ενώ μπορεί το πρώτο 45λεπτο του Γκάρι Ροντρίγκες να ενθουσίασε αρκετούς οπαδούς (και δίκαια), οι ενοχλήσεις όμως που ένιωσαν και ανάγκασαν τον προπονητή να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο, σαφέστατα και προβληματίζουν.

Κουβέντα στον Ολυμπιακό γίνεται και για την αλλαγή του Αραμπί και την είσοδο του Τικίνιο, ενώ επιθετικού που δεν μπορεί να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του όπως Μαροκινός, αλλά η νίκη κάπως έχει αμβλύνει αυτή την κουβέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγές βάσει... θυμικού ο Μαρτίνς - Έχασε ο "τζογαδόρος" Λουτσέσκου- Ποιος Γιοβάνοβιτς, ο Ράσταβατς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags