Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Θα κάνει γκέλες ο Ολυμπιακός - Αν διώξει τον Μαρτίνς θα... - Δύο μεταγραφές top επιπέδου ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-27 12:16:00

"Θα κάνει γκέλες ο Ολυμπιακός - Αν διώξει τον Μαρτίνς θα... - Δύο μεταγραφές top επιπέδου ο ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Θα κάνει γκέλες ο Ολυμπιακός - Αν διώξει τον Μαρτίνς θα... - Δύο μεταγραφές top επιπέδου ο ΠΑΟΚ"

"Κούρασε ο Μάνταλος, η δουλειά του Μιλόγεβιτς, το λάθος με Χατζηγιοβάνη". Σούπερ ανάλυση για τη Superleague και τις πρώτες εντυπώσεις από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Γιατί θα υπάρξουν αρκετοί χαμένοι βαθμοί, τι συμβαίνει στην ΑΕΚ και πώς θα πορευτούν Παναθηναϊκός και Άρης.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με τον Νίκο Πετρουλάκη επικοινώνησε το sportdog, για να κάνουμε ένα πρώτο μάζεμα για όσα βλέπουμε στους Βig5, καθώς υπάρχει ένας ικανός αριθμός αγώνων στην Ελλάδα για να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα.

 

Πώς βλέπει τις ομάδες με βάση την παρουσία τους, ποιοι παίκτες ξεχωριζουν και τι έχει να πει για τους προπονητές τους; Ο πεπειραμένος δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη απαντάει...

 

"Νέος Καστίγιο ο Αγκιμπού - Θα κάνει γκέλες ο Ολυμπιακός - Αν διώξει τον Μαρτίνς θα..."

 

"Μας επιφύλασσε την έκπληξη του λέγεται Αγκιμπού Καμαρά ο Ολυμπιακός, παίκτης που δεν τον πιάνει το μάτι σου και θυμίζει Καστίγιο, είναι ο νέος Καστίγιο, είναι παίκτης που κινείται άνετα παντού. Κατα τα άλλα δεν με πείθει ο Ολυμπιακός ότι είναι καλύτερος από πέρσι, αντίθετα, θεωρώ πως πέρσι ήταν καλύτερος. Για αυτό και δεν θα είναι εύκολη η πορεία στο πρωτάθλημα, θα κάνει κι άλλες γκέλες. Εκτός κι αν ενισχυθεί στην περίοδο του Γενάρη. Ο Ολυμπιακός έχει τη σφραγίδα του Μαρτίνς, αν τον διώξει όπως διαβάζουμε ότι μια μένει και την άλλη ότι μπορεί να φύγει, θα είναι καλό για τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου", ανέφερε στην αρχική ερώτηση, για τον Ολυμπιακό, ο Ν. Πετρουλάκης.

 

"Δύσκολα θα αντέξει ο ΠΑΟΚ αν δεν... - Δεν το περίμενα απο Σίντκλεϊ - Ίδιος ο Λουτσέσκου"

 

Τι μπορούμε να πούμε για τον ΠΑΟΚ;

 

"Παρα το γεγονός ότι έχει κάνει νίκες στην περιφέρεια και μάλιστα σημαντικές, όταν αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες έχει πρόβλημα. Κάτι που συνέβη και με τον ΠΑΣ στην πρώτη αγωνιστική, ενώ αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα και πρέπει να τα λύσει. Δεδομένου ότι χρειάζεται δεξιός οπισθοφύλακας και στόπερ από το πάνω ράφι. Αν δεν ενισχυθεί στην περίοδο του Γενάρη, πολύ δύσκολα θα αντέξει. Ο Κούρτιτς είναι ο παίκτης που δείχνει ότι είναι καλή μεταγραφή και όποτε λείπει έχει πρόβλημα στο κέντρο, ενώ βλέπω ότι πολύ καλή μεταγραφή βγαίνει ο Σίντκλεϊ, που δεν τον περίμενα. Όσον αφορά τον προπονητή, είναι ο ίδιος Λουτσέσκου, ίδια τακτική, ίδιες λέξεις ακόμα και στα αγγλικά που μιλάει, ίδιο στιλ παιχνιδιού, ομόνοια στα αποδυτήρια και στήριξη από τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες. Έμπειρος προπονητής αλλά χρειάζεται επειγόντως να πάρει παίκτες".

 

 

"Για αυτό ξεχωρίζει η ΑΕΚ - Κουράστηκε ο Μάνταλος - Τη δουλειά του Μιλόγεβιτς εκμεταλλεύεται ο Γιαννίκης"

 

Για την ΑΕΚ, που είχε δύο προπονητές στη σεζόν;

 

"Έκανε καλές μεταγραφές φέτος και το γεγονός ότι ετοιμάζεται να μπει στο νέο γήπεδο, που έχει στόχο να μπει ως τροπαιούχος είτε πρωτάθλημα είτε με Κύπελλο, την έχει ανεβάσει ψυχολογικά. Φαίνεται ότι είναι ομάδα έμπειρη, στηρίζεται στις ατομικές ενέργειες παικτων και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα είναι καλύτερη από πέρσι. Ο Τσούμπερ δείχνει ότι είναι πολύ καλή μεταγραφή, μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, τέτοιο παίκτη χρειαζόταν. Γιατί ο Μάνταλος κουράστηκε και κούρασε. Ο Μιλόγεβιτς την έστησε καλά την ΑΕΚ όσον αφορά τη δομή της, αμφισβητήθηκε από πολλούς, αλλά ένα μέρος τής δουλειάς που εκμεταλλεύεται ο Γιαννίκης προέρχεται από τον Μιλόγεβιτς. Ο Γιάννικης είναι νέος και φιλόδοξος, η ΑΕΚ όμως δεν είναι ΠΑΣ".

 

"Λάθος με Χατζηγιοβάννη στον ΠΑΟ - Τρεις φορές καλύτερος ο Καρλίτος - Μάντζιε, αυτό να αλλάξεις στον Άρη"

 

Παναθηναϊκός;

 

Παναθηναϊκός την τελευταία στιγμή πήρε καλούς παίκτες και ο Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε έχοντας στόχο να στήσει την ομάδα γύρω από Χατζηγιοβανη, κάτι που ευτυχώς δεν έγινε. Γιατί έχει αξία αλλά δεν μπορούσε να σηκώσει όλη την ομάδα. Αδυναμία όταν βγαίνει έξω από τη Λεωφορο και ίσως να του στερήσει πολλούς βαθμούς, νομίζω οφείλεται στο γεγονός ότι είναι παζλ που δεν έχει ολοκληρωθεί γιατί του λείπει η ομοιογένεια. Ο Καρλίτος φέτος είναι τρεις κλάσεις καλύτερος από πέρσι και οφείλεται στο γεγονός ότι ο Γιοβάνοβιτς που έδωσε τη δυνατότητα να δείξει το ταλέντο του. Αλλά ο παίκτης που ξεχωρίζει είναι ο Αλεξανδρόπουλος. Είναι κατ' εμέ ο επόμενος χαφ της εθνικής ομάδας και απορώ πως δεν τον έχει καλέσει ακόμα ο προπονητής".

 

 

Πες μου για τον Άρη δύο πράγματα;

 

"Παρά το γεγονός ότι φαίνεται πίσω στη βαθμολογία, έχει +6 βαθμούς. Θα είχε 14 βαθμούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν ισχύει το -6 θα είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά όπως δείχνουν η ομάδα είναι καλή, θα βοηθήσει πάρα πολύ ο Καμαρά ο οποίος δεν είναι φορ για μέσα στο κουτί, είναι περιφερειακός φορ που κάνει πολλές δουλειές για την ομάδα. Ο Μάντζιος δεν είχε δουλέψει ποτέ σε μεγάλη ομάδα. Πέρσι το πήγε καλά το έργο αλλά με βάση το υλικό που είχε κέρδισε τα παιχνίδια με 1-0. Αλλά φαίνεται ότι ίσως θα πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα στην τακτική, γιατί παίκτες ποιότητας που έχει ο Άρης είναι τέτοιοι που επιτρέπουν να αλλάξει το συστημα και να παίξει πιο επιθετικά".

 

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τη μάχη του τίτλου;

 

"Τρεις θα διεκδικήσουν πρωτάθλημα: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ίσως να το κάνουν μέχρι το τέλος. Λέω ίσως γιατί βάζω μέσα τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, που πρέπει να ενισχυθούν και οι τρεις. Δυνάμωσαν και οι μικρές ομάδες φέτος, θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα φέτος, χάνουν όλοι βαθμούς.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίρνει... αύριο Ονιεκούρου ο Τερίμ- 10 εκατ. για 3 μεταγραφές- Φεύγει top όνομα με "βοήθεια" Μόντσι
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags