Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χένρι Ονιεκούρου: Τελειώνει ο… χρόνος του Ονιεκούρου - Μήνυμα από Ολυμπιακό και Μαρτίνς -Θα κληθεί για... εξηγήσεις
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-28 19:25:00

Τελειώνει ο… χρόνος του Ονιεκούρου - Μήνυμα από Ολυμπιακό και Μαρτίνς -Θα κληθεί για... εξηγήσεις

BoxtoBox
Τελειώνει ο… χρόνος του Ονιεκούρου - Μήνυμα από Ολυμπιακό και Μαρτίνς -Θα κληθεί για... εξηγήσεις

Ποιος επέμενε για τη μεταγραφή του και τι περιμένουν στο Λιμάνι. Γιατί η περίπτωση του Νιγηριανού εξτρέμ είναι πιο σημαντική από αυτή του Ρόνι Λόπες και μέχρι πότε θα περιμένει απαντήσεις στο γήπεδο ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μαρτίνς ήταν εκείνος που εισηγήθηκε με θέρμη την απόκτησή του. Ο Μαρτίνς είναι εκείνος που έχει τις περισσότερες απαιτήσεις από κάθε άλλον. Ο Μαρτίνς είναι εκείνος που αν δεν βελτιωθεί θα τον αφήσει εκτός 11άδας. Τόσο απλά είναι τα πράγματα με τον Ονιεκουρού.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ αποτέλεσε την πιο ακριβή καλοκαιρινή / επένδυση του Ολυμπιακού. Εύλογα οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές. Και εύλογα είναι υψηλός και ο προβληματισμός. Φτάσαμε στο τέλος Οκτώβρη και ο Χένρι είναι πολύ μακριά απ' αυτό που ξέρουμε ότι μπορεί και το έδειξε στην Τουρκία με τη φανέλα της Γαλατά.

«Μπορείς και πρέπει να προσφέρεις πολλά περισσότερα», είναι το μήνυμα όλων στον Ολυμπιακό προς τον Ονιεκουρού. Ο Μαρτίνς, όπως προαναφέραμε, δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι ο πρώτος που περιμένει πράγματα από τον Ονιεκουρού. Θέλει να τον δει να κάνει τη διαφορά. Γι' αυτό αποκτήθηκε εξάλλου, για να κάνει τη διαφορά. Ο Χένρι αποτελεί κανονική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και «καίει» περισσότερο ως θέμα από τον Ρόνι Λόπες που είναι δανεικός από τη Σεβίλλη. Όχι ότι δεν ενδιαφέρει ο Βραζιλιανοπορτογάλος. Απλά δεν ανήκει στους ερυθρόλευκους και δεν υπάρχει η ίδια πρεμούρα να... πιάσει ως μεταγραφή.

Για να μην το κουράζω, ο Ονιεκουρού πρέπει, άμεσα, να παίξει πολύ καλύτερα. Ο εύλογος και δικαιολογημένος χρόνος προσαρμογής φτάνει στο τέλος του. Δεν γίνεται να τον περιμένουν για πάντα. Πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό του και την ομάδα κάνοντας απόσβεση των 4,5 εκατ.ευρώ που δόθηκαν για να αποκτηθεί από τη Μονακό. Ο Μαρτίνς περιμένει απαντήσεις. Στο γήπεδο απαντήσεις ειδάλλως θα πρέπει να εξηγήσει προφορικά γιατί δεν αποδίδει αυτό που μπορεί.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή ΠΑΟ για Γενάρη - Αυτόν θέλει από Ελλάδα - Έρχεται ενεργό "8αρι" στον Ολυμπιακό
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags