Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Τσάβι: Η πρώτη δήλωση Τσάβι για το ενδεχόμενο deal με Μπαρτσελόνα
| 2021-10-28 21:00:00

"Έσκασε" νέα εξέλιξη: Η πρώτη δήλωση Τσάβι για το ενδεχόμενο deal με Μπαρτσελόνα

Sportdog Team
"Έσκασε" νέα εξέλιξη: Η πρώτη δήλωση Τσάβι για το ενδεχόμενο deal με Μπαρτσελόνα

Ο Ισπανός προπονητής της Αλ Σαντ ρωτήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αποφεύγοντας να δηλώσει ανοικτά ότι έχει "κλείσει" το deal με τους "μπλαουγκράνα".

Μπαρτσελόνα - Τσάβι: Τα όσα αναφέρονται στον διεθνή Τύπο για την πιθανή επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα σχολίασε την Πέμπτη (28/10) ο Τσάβι Ερνάντες, αποφεύγοντας να δηλώσει ότι έχει ολοκληρωθεί το ενδεχόμενο deal.

Συγκεκριμένα, κατά της συνέντευξης Τύπου πριν τον αγώνα μεταξύ της Αλ Σαντ και της Αλ Αχλί,ο Καταλανός δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στη δουλειά μου εδώ στην Αλ Σαντ. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο».

Tην ίδια στιγμή η καταλανική "Sport" θεωρεί απίθανο ο Τσάβι να είναι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα πριν τις 3 Νοεμβρίου, ενώ η Mundo Deportivo δίνει μία άλλη διάσταση, υποστηρίζοντας ότι η Αλ Σαντ έδωσε τη συγκατάθεσή της για να προχωρήσει η μετακίνηση του στους "μπλαουγκράνα", υπό την προϋπόθεση να καθίσει στον πάγκο της στα επόμενα δύο ματς, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags