Facebook Pixel Άρης - Παναθηναϊκός: "Επιστροφή-βόμβα Γιαννιώτα σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Μπορεί για Παναθηναϊκό ο Χριστοδουλόπουλος"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-28 21:54:00

"Επιστροφή-βόμβα Γιαννιώτα σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Μπορεί για Παναθηναϊκό ο Χριστοδουλόπουλος"

του Γιώργου Κτενά
"Επιστροφή-βόμβα Γιαννιώτα σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Μπορεί για Παναθηναϊκό ο Χριστοδουλόπουλος"

Η νέα μεταγραφή του Έλληνα άσου και η εξέλιξη των Λάζαρου-Αλμπάνη. Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δύο διεθνείς και πώς θα... χωρούσε στο Τριφύλλι ο Χριστοδουλόπουλος; Για ποια ομάδα του Big-5 ετοιμάζεται ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του ΑΠΟΕΛ;

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μια καλή λύση για τον Άρη είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας, σύμφωνα με τον Κύπριο δημοσιογράφο Γιώργο Κύζα, που παρακολουθεί την καριέρα του στη Μεγαλόνησο εδώ και χρόνια.

Ακόμα, ο καλός συνάδελφος του AlphaNews.Live αναφέρθηκε στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που δεν θα μπορούσε να βρει θέση στην Ένωση αλλά, αντίθετα, θα μπορούσε να παίζει στο Τριφύλλι, αλλά και στον Αλμπάνη που φέτος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Απόλλωνα Λεμεσού.

"Δεν τον πήρε ποτέ από Ολυμπιακό - Καλός παίκτης για τον Άρη - 250.000 ευρώ συμβόλαιο"

"Έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε δεν ξέρουμε τι κάνει", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Γ. Κύζας και στη συνέχεια συμπλήρωσε: 

"Στον Απόλλωνα δεν έφτασε ποτέ στο πικ του, στον ΑΠΟΕΛ πήγε να πάρει τα πάνω του αλλά ο ΑΠΟΕΛ δεν τον απέκτησε ποτέ από τον Ολυμπιακό. Στον Απόλλωνα, εντάξει, δεν έκανε και κάτι σπουδαίο. Για αυτό και έμεινε ελεύθερος".

Θεωρείς ότι ταιριάζει στον Άρη;

"Εντάξει, ένας καλός παίκτης είναι. Θεωρώ ότι για τον Άρη είναι μια χαρά, ταιριάζει στο πλάνο τής ομάδας έτσι όπως την έχω δει φέτος. Το συμβόλαιό του στην Κύπρο είχα μάθει ότι ήταν κοντά στις 250 χιλ. ευρώ, αλλά τι ζητάει σήμερα που είναι ελεύθερος δεν το γνωρίζω".

 

"Παίζει στο 4 ο Λάζαρος - Μπορούσε στον Παναθηναϊκό - Δεν είναι για ΑΕΚ φέτος ο Αλμπάνης"

Η καριέρα τού Λάζαρου στην Ανόρθωση;

"Φαίνεται ότι είναι παίκτης που ξέρει μπάλα, μπορεί να γίνει ηγέτης, αλλά δεν έχει κάνει ακόμα τη μεγάλη εμφάνιση. Είναι παίκτης που ξέρει μπάλα όμως, φαίνεται. Αλλά δεν έχει πάρει την ομάδα από το χέρι. Αν πούμε ότι το 10 είναι το τοπ, αυτή τη στιγμή είναι στο 4".

Θα μπορούσε να παίζει σε μεγάλη ελληνική ομάδα;

"Στη φετινή ΑΕΚ, με Τσούμπερ, Λιβάι, Άμραμπατ, Τάνκοβιτς, όχι δεν θα μπορούσε. Αλλά θα μπορούσε στον Παναθηναϊκό". 

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τον Αλμπάνη και την καριέρα του στη Λεμεσό; Αυτός θα μπορούσε να είχε θέση στην ΑΕΚ;

"Ήρθε από τραυματισμό, έβαλε το πρώτο του γκολ τις προάλλες, αλλά τώρα ξεκίνησε στη Λεμεσό στην ουσία, είναι νωρίς για συμπεράσματα. Δεν τον έχουμε δει, αλλά στη θέση του η ΑΕΚ έχει πολλές λύσεις".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή ΠΑΟ για Γενάρη - Αυτόν θέλει από Ελλάδα - Έρχεται ενεργό "8αρι" στον Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags