Παναθηναϊκός: Μεγάλη προσοχή φαίνεται ότι χρειάζεται στο Τριφύλλι ο Βιτάλ, δεδομένου ότι ο Βραζιλιάνος άσος παρουσιάζεται κουρασμένος τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Κι εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βιτάλ (όπως και ο Παλάσιος) προέρχεται από φουλ αγωνιστική δραστηριότητα, καθώς το ποδοσφαιρικό καλεντάρι στην Λατινική Αμερική είναι διαφορετικό από το ευρωπαϊκό. Με αποτέλεσμα ο Βιτάλ να μην έχει ξεκουραστεί καθόλου.

Τι σημαίνει, πρακτικά, αυτό; Ότι θα πρέπει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον διαχειριστεί διαφορετικά μέσα στο επόμενο διάστημα, προκειμένου να μην παρουσιάσει κοιλιά και "χάσει" έναν πολύ σημαντικό παίκτη του.

Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, που ο Βιτάλ βγάζει φτερά στα πόδια και βοηθάει πολύ την ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός είναι φουλ επιθετικός στα ματς που δίνει στη Λεωφόρο και ένας παίκτης με τα δικά του χαρακτηριστικά προφανώς και είναι πολύ χρήσιμος.

Τέλος, αυτό που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ, προφανώς, χρειάζεται να βρει ρυθμό κ.λπ., καθώς απουσιάζει εδώ και κάμποσο καιρό, παρόλα αυτά δείχνει στις προπονήσεις που κάνει με την υπόλοιπη ομάδα το τελευταίο διάστημα ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή. Οι Πράσινοι πάντως δεν θα βιαστούν και το πιθανότερο είναι να τον δούμε ξανά στο γήπεδο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή ΠΑΟ για Γενάρη - Αυτόν θέλει από Ελλάδα - Έρχεται ενεργό "8αρι" στον Ολυμπιακό