Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: "Κατσάδα" Πέρεθ σε Βίγια - Τρομερό σκηνικό με Μαουρίσιο και Χατζηγιοβάνη - "Διαβασμένος" ο Βιτάλ
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-31 19:34:00

"Κατσάδα" Πέρεθ σε Βίγια - Τρομερό σκηνικό με Μαουρίσιο και Χατζηγιοβάνη - "Διαβασμένος" ο Βιτάλ

του Νίκου Στεργίου
"Κατσάδα" Πέρεθ σε Βίγια - Τρομερό σκηνικό με Μαουρίσιο και Χατζηγιοβάνη - "Διαβασμένος" ο Βιτάλ

Γιατί... πέταξε δύο βαθμούς ο ΠΑΟ και τι συνέβη με τον Αργεντινό, ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας με τον ΟΦΗ. Πού... χάθηκε ο Βιτάλ, ποιοι ήταν οι δύο που ξεχώρισαν και οι συμβουλές του Μαουρίσιο στον νεαρό Έλληνα εξτρέμ.

Ο Παναθηναϊκός "κόλλησε" στο 0-0 με τον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που η ισοπαλία ήταν πράγματι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Οι Πράσινοι εγκλωβίστηκαν από το εξαιρετικό αμυντικό πλάνο των Κρητικών και όχι μόνο δεν σκόραραν, αλλά απείλησαν ελάχιστα την αντίπαλη εστία.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς στη Λεωφόρο, που το Τριφύλλι σκόραρε συνολικά 13 γκολ, κόντρα στον ΟΦΗ δεν λειτούργησε στην επίθεση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο φορμαρισμένος Καρλίτος δεν μπόρεσε να αξιοποιηθεί από τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να μην κάνει ούτε μια τελική προσπάθεια της προκοπής (μοναδική εξαίρεση το ακυρωθέν γκολ στο 93'),ενώ προβλημάτισε και ο Βιτάλ, που μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα μετρά πλέον σειρά μέτριων εμφανίσεων. Ο Βραζιλιάνος ήταν ανούσιος (και) στο σημερινό παιχνίδι και φαίνεται πως ο τρόπος παιχνιδιού του (παίζει αριστερά με δεξί πόδι και αρέσκεται να συγκλίνει) έχει διαβαστεί από τους αντιπάλους.

Παράλληλα, ο Αλεξανδρόπουλος δεν κινήθηκε στα γνωστά φετινά του στάνταρ και φάνηκε κουρασμένος, γι' αυτό και έγινε αλλαγή από το 60'. Ο Ιωαννίδης δεν φάνηκε, καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό μετά την περιπέτειά του από τον κορωνοϊό, και κάπως έτσι ολόκληρος ο Παναθηναϊκός τα περίμενε όλα από τη δεξιά πλευρά.

Χατζηγιοβάνης και Κώτσιρας ήταν με διαφορά οι πιο δραστήριοι παίκτες του Παναθηναϊκού, με το μειονέκτημα όμως ότι δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και χαλούσαν συχνά τις προσπάθειές τους. Λίγο πριν γίνει αλλαγή ο "Χάτζη", ο Μαουρίσιο τον προέτρεψε να είναι πιο ήρεμος στις τελικές επιλογές του, ενώ κατά την αλλαγή του ο Έλληνας άσος απολογήθηκε στον φιλάθλους, διότι δευτερόλεπτα νωρίτερα προέβη σε μια απρόσεκτη ενέργεια που χάλασε τις προϋποθέσεις του Τριφυλλιού να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς δεν βοήθησαν ιδιαίτερα στο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του. Ο Βιγιαφάνιες πήρε ακόμα μια ευκαιρία, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, ενώ κάποια στιγμή ανάγκασε τον Πέρεθ να απορήσει με τον τρόπο που κινούταν στο γήπεδο, ρωτώντας τον "πώς να σου δώσω εκεί την μπάλα;". Παρά την μέτρια εικόνα του, πάντως, η κλάση του Αργεντινού φάνηκε στο 93' όταν έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη πάσα στον Καρλίτος, από την οποία προήλθε το ακυρωθέν γκολ του Ισπανού.  Ο "Βίγια" είναι σημαντικό κεφάλαιο για το Τριφύλλι, μπορεί να "καθαρίσει" ένα ματς με μία ενέργεια και ο Γιοβάνοβιτς θέλει να τον δει να βελτιώνεται και να θυμίζει τον παίκτη που ξέραμε μέχρι πέρυσι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο θέμα με βασικό άσο του ΠΑΟ- "Άλλος" παίκτης στη Λεωφόρο- Έντονος προβληματισμός Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags