Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς - Ολυμπιακός: "Δεμένος" με Ραϊόλα ο Μανωλάς - Πολλά λεφτά λεφτά για Γενάρη - Βιάστηκαν να... διώξουν τον Πέλκα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-03 14:25:00

"Δέσιμο" 4 εκατ. Ραϊόλα με Μανωλά - Πολλά λεφτά για Γενάρη - Βιάστηκαν να... διώξουν τον Πέλκα!

Οι Μιχείες
"Δέσιμο" 4 εκατ. Ραϊόλα με Μανωλά - Πολλά λεφτά για Γενάρη - Βιάστηκαν να... διώξουν τον Πέλκα!

Η βολιδοσκόπηση στον Έλληνα στόπερ, το μυθικό συμβόλαιο και ο Σεμέδο. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Κώστα Μανωλά, τα σενάρια για αλλαγή μανατζερικής στέγης και τον Ολυμπιακό. Πότε θα υπάρξει ξανά... φλερτ και γιατί είναι πιο πιθανό να φύγει ο Βίτορ Περέιρα από τη Φενέρ παρά ο Δημήτρης Πέλκας.
 

Θα αλλάξει τον Ραϊόλα ο Κώστας Μανωλάς;  Πώς τον έχει δεμένο ο Ιταλός μεγαλοαζτέντης;  Μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό και πότε; Θα φύγει ο Πέλκας από την Φενέρ; Θα "φαγωθεί" ο Βίτορ  Περέιρα πριν το ματς στο "Καραισκάκης"; Ποιανού το παιχνίδι παίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ;

 

Όλες οι απαντήσεις στις σημερινές Μιχείες

 

ΜΑΝΩΛΑΣ-1: το διάβασα πρώτα σε ιταλικά ΜΜΕ και μετά σε εγχώρια. Μάλιστα κάποια από αυτά έδωσαν και την προέκταση της είδησης πως ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλει να χωρίσει από τον διάσημο μεγαλόατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα. Συγκεκριμένα, πως φλερτάρει με τους δυο Ιταλούς ατζέντηδες του συμπαίκτη του στην Νάπολι, Ινσίνιε. Η δική μου ενημέρωση πάντως ήταν κατηγορηματική, πώς δεν σπάει το συμβόλαιο του Κώστα Μανωλά με τον Ραϊόλα. Κοινώς ο Ναπολιτάνος ατζέντης τον έχει "δεμένο" για τα καλά αφού αυτός άλλωστε του εξασφάλισε το μυθικό συμβόλαιο των 4.000.000 ετησίως με τους "παρτενοπέι" και μάλιστα μέχρι το 2024. Από το οποίο συμβόλαιο... εισπράττει ασφαλώς και ο Μίνο, που όλοι στην πιάτσα γνωρίζουν πως παθαίνει αλλεργία αν πάει να χάσει ακόμη και...χιλιάρικο! 

 

ΜΑΝΩΛΑΣ-2: είναι χαρακτηριστικό, όπως μου μεταφέρθηκε από την ελληνική πιάτσα agents, πως το πρώην ελληνικό Γραφείο που εκπροσωπούσε τον άσο πριν πάει στον Ραϊόλά ήρθε σε επαφή μαζί του, με αφορμή τα εν λόγω δημοσιεύματα πως αλλάζει μανατζερική στέγη. Τώρα έγινε αυτό επί ελληνικού ή ιταλικού εδάφους, θα σας γελάσω. Και διαπίστωσαν πως δεν είναι καθόλου εύκολη αυτή η προοπτική και μόνο πιθανό δεν το θεωρούν. Και επειδή είναι ακόμη νωπό το καλοκαιρινό μεταγραφικό σήριαλ με την επιστροφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό, να πω ο τι και για τον Γενάρη το αποκλείω. Κι ας γραφτούν διάφορα, ακόμη κι αν έγινε μια ακόμη βολιδοσκόπηση. Είναι πολλά τα λεφτά. Γενικά μιλάω, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες... Και δεν θα έχει καμία σχέση με το τι θα γίνει με την υπόθεση Σεμέδο. Το διευκρινίζω... Η δουλειά πάει για το καλοκαίρι του 2022 και βλέπουμε (τότε).

 

ΠΕΛΚΑΣ-1: η "Χουριέτ" βιάστηκε να τον στείλει στην... έξοδο του από την Φενέρ τον ερχόμενο Γενάρη. Κι αυτό επειδή αντέδρασε στην αλλαγή του πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο τελευταίο αγώνα με την Κόνιασπορ, έχοντας μια... συζήτηση/αναταλλαγή απόψεων με τον Βίτορ Περέϊρα, η οποία καταγράφηκε και σε βίντεάκι. Η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης Πέλκας, όπως σχεδόν όλη η ομάδα της Φενέρ, που έχει χάσει την ταυτότητα της (και κατρακυλήσει στην 7η θέση!), δεν κάνει την περσινή σούπερ σεζόν αφού ο Πορτογάλος κόουτς του άλλαξε ρόλο. Παρεμπιπτόντως τον Περέϊρα ακόμη και μέσα στην ομάδα του χρεώνουν πως πλέον δίνει σαφή προτίμηση και χρησιμοποιεί τους παίκτες που αποτέλεσαν δικές του καλοκαιρινές μεταγραφές.

 

ΠΕΛΚΑΣ-2 : να φύγει από την Φενέρ δεν παίζει. Είναι πολύ δημοφιλής στους οπαδούς και μόλις τον περασμένο Αύγουστο η διοίκηση απέρριψε χωρίς πολλά, πολλά τα 7 + 2 εκατομμύρια ευρώ προσφοράς της ρωσικής ομάδας για να τον κάνει δικό της. Ούτε ο ίδιος, ο Έλληνας άσος, έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής ή γκρινιάξει στον ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκο. Και να το διευκρινήσω, δεν υπήρξε και επεισόδιο του Πέλκα με τον Βίτορ Περέϊρα, όπως τουλάχιστον γράφτηκε/μεταφέρθηκε. Τα τουρκικά ΜΜΕ ουσιαστικά φθείρουν  κι άλλο τον Πορτογάλο κόουτς, που έχει έρθει σε ρήξη και με τον σταρ της Φενέρ και κουμπάρο του "Σουλτάνου" Ερντογάν. Στο... τέλος της ημέρας πάντως ο πρώην κόουτς των "ερυθρόλευκων" θα "φαγωθεί" κι ας έχει συμβόλαιο με την Φενερ ως το 2023, με μεγάλη αποζημίωση.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φέρνει… Ραμπιό ο Ολυμπιακός στο κέντρο - Καλύτερος του Εμβιλά - Συμβόλαιο στα 4.5 εκατομμύρια"
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags