Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τελευταία ευκαιρία Μαρτίνς σε κορυφαίο όνομα με Άιντραχτ - "Κλειδώνει" τεράστια μεταγραφή στο Φάληρο
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-04 10:00:00

Τελευταία ευκαιρία Μαρτίνς σε κορυφαίο όνομα με Άιντραχτ - "Κλειδώνει" τεράστια μεταγραφή στο Φάληρο

του Παναγιώτη Νικολάου
Τελευταία ευκαιρία Μαρτίνς σε κορυφαίο όνομα με Άιντραχτ - "Κλειδώνει" τεράστια μεταγραφή στο Φάληρο

Η ευρωπαϊκή ομάδα, το ταξίδι εκατομμυρίων και τα ζόρια για ξένο άσο. Γιατί το παιχνίδι με την Άιντραχτ είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για το μέλλον των Πειραιωτών στην Ευρώπη όσο και για το μέλλον κάποιων παικτών του. Ποιος βρίσκεται με την... πλάτη στον τοίχο και ποιος μπορεί απόψει κιόλας να κλείσει μία συμφωνία με πάρα πολλά... μηδενικά.

Ολυμπιακός: Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχουν μπροστά τους έναν… τελικό με την Άιντραχτ για την απευθείας πρόκριση στους 16 του Europa League και την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει πως είναι αρκετά απρόβλεπτος στις επιλογές του κάτι που φαίνεται να ετοιμάζει και με τους Γερμανούς. Έτσι είναι δεδομένο πως παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής ο Ουσεϊνού Μπα δεν τον έχει πείσει με τις εμφανίσεις του, με τελευταίο το λάθος του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Πορτογάλος θα του δώσει ακόμα μια ευκαιρία και μάλιστα σε αγώνα που… καίει.

Ο 25χρονος στόπερ θα είναι στην βασική ενδεκάδα με τους Αετούς και ίσως να είναι και η τελευταία του ευκαιρία να δείξει πως μπορεί να είναι στις επιλογές των Πειραιωτών, μιας και μέχρι στιγμής φέτος στα 493 λεπτά που έχει αγωνιστεί, μόνο το αντίθετο έχει δείξει. Παρόλα αυτά ο Μαρτίνς τον εκτιμά σαν ποδοσφαιριστή, γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά του και μάλιστα από το 2019 που ήρθε στο Λιμάνι έχει 67 φορές μπει να αγωνιστεί.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πορτογάλος θέλει να δίνει ευκαιρίες στους παίκτες του, με τρανότερο παράδειγμα την συμμετοχή του Σισέ σε αγώνα… φωτιά με τη Νέφτσι που τον εμπιστεύτηκε και μάλιστα σε θέση που δεν περίμενε κανείς, αυτή του δεξιού μπακ, με τον Αφρικανό παίρνει την ευκαιρία από τα… μαλλιά και να λογίζεται από εκείνο το σημείο και μετά βασικότατος. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να κάνει και ο Μπα και είναι στο χέρι του.

«Τσεκάρει» Καμαρά με Άιντραχτ η Ρόμα

Την ίδια στιγμή ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει να διαχειριστεί και τις… σειρήνες για τον Μαντί Καμαρά που τον τελευταίο καιρό ηχούν και πάλι πολύ δυνατά. Δεν είναι κρυφό άλλωστε πως τόσο η Νάπολι είχε ενδιαφερθεί πολύ σοβαρά το καλοκαίρι, όπως και το γεγονός πως τώρα η Ρόμα έχει ανθρώπους που τσεκάρουν τον Αφρικανό, με τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα να μιλάνε για δεδομένη κίνηση των Τζιαλορόσι τον Ιανουάριο.

Όλα αυτά φυσικά δεν έρχονται σαν… κεραυνός στους Ερυθρόλευκους μιας και ο 24χρονος από το 2018 που ήρθε στον Πειραιά έχει παίξει 147 φορές σε αγώνες με την ομάδα, έχοντας 19 γκολ και 12 ασίστ, ενώ με τις εμφανίσεις του έχει εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία από τα τέσσερα στα 15 εκατομμύρια ευρώ σήμερα. Ο Μαρτίνς βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τον χάσει, όμως ξέρει καλά πως όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομά του μπορεί να φέρει μόνο καλό στην ομάδα του για έναν πολύ βασικό λόγο.

Μπορεί οι ομάδες που παρακολουθούν τον Καμαρά να τον… τσεκάρουν σε αγώνες της Super League, όμως τόσο ο ίδιος, όσο και ο ποδοσφαιριστής ξέρουν πως οι αποφάσεις παίρνονται από τις εμφανίσεις σε παιχνίδια που… καίνε και τέτοιο είναι αυτό με την Άιντραχτ. Αυτό μπορεί να ανεβάσει κατά πολύ την εικόνα και την απόδοση του Αφρικανού που και στο παρελθόν έχει δείξει πως δεν… κρύβεται στους τελικούς. Έτσι ο Μαρτίνς περιμένει από τον Καμαρά να είναι καταλυτικός, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να γίνει κατά πολύ καλύτερος, κάτι που χρειάζεται πολύ στον αγώνα με τους Αετούς την Πέμπτη (4/11).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φέρνει… Ραμπιό ο Ολυμπιακός στο κέντρο - Καλύτερος του Εμβιλά - Συμβόλαιο στα 4.5 εκατομμύρια"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags