Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη: "Πού πάμε με τους παππούδες - Γυμνή την ομάδα ο Σαββίδης - Πάρτε κανονικό τερματοφύλακα"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-05 00:13:00

"Πού πάμε με τους παππούδες - Ψευτομαγκιά Μιχαηλίδη - Πάρτε κανονικό τερματοφύλακα"!

Sportdog Team
"Πού πάμε με τους παππούδες - Ψευτομαγκιά Μιχαηλίδη - Πάρτε κανονικό τερματοφύλακα"!

Τεράστιος εκνευρισμός και οργή επικρατεί στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ μετά την ήττα με 2-1 από την Κοπεγχάγη στην Τούμπα, που πλέον βάζει σε περιπέτειες την πρόκριση του Δικεφάλου στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη: Τα περισσότερα "βέλη" των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά και για το σύνολο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ ορισμένοι αναφέρονται και στην απουσία καλών μεταγραφών από πλευράς διοίκησης.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια από το Facebook της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Για δύο αποτελέσματα παίζαμε κ εμείς φέραμε το χειρότερο. Μου κάνει 2 αλλαγές στο 86 κ μου παίζει με τετράδα στην άμυνα 90 λεπτα. Τη τους βάζεις ρε φίλε στο 90 τη να σου κάνουν. Δεν έχουμε ομάδα κ πρέπει να το καταλάβουμε, ο Σαββίδης άφησε την ομάδα γυμνή. Έχει να κάνει μεταγραφές ποιοτικές 3 χρόνια. Κουρασατε εκεί στη παε

Έπαιξε πολύ καλά η ομάδα...αλλά ρε παιδιά είναι κρίμα και ευκαιρία να κερδίζαμε...αλλά την αφήσατε την ομάδα χωρίς επιθετικό της προκοπής να μπορεί να βάζει τη μπάλα μέσα... κρίμα...γιατί κάθε χρόνο τα ίδια... γιατί... πίκρα...

Ανέβασε την ομάδα μέσο όρο ηλικίας 35 χρονών πού πάμε με τους παππούδες

κανενας δεν μας φταει. στο 1-0 , στο 1-1 νομιζαμε οτι παιζαμε με την αναγεννηση καρδιτσας. ο αντιπαλος επαιζε βρωμικα απο την αρχη, κι εμεις παιζαμε στην εδρα μας σαν κοτες. καλα ο μιχαηλιδης ψευτομαγκια, μακαρι να φαει παγκο 4-5 αγωνες να βαλει μυαλο. αγοραστε το τερματοφυλακα τους.

Μέχρι να πάρετε έναν κανονικό τερματοφύλακα δεν σας ξαναβλεπω,,,κουρασατε μ αυτό το αστείο!!

Ξεφτίλα κ ντροπή !! Για ακόμη μια χρόνια αποκλεισμός. Άντε καληνύχτα

Η διαφορά είναι ότι μια από τις δύο ομάδες έπαιζε με τερματοφύλακα εγώ η άλλη Όχι όπως πάντα.....(Ερώτηση πόσο χάλια μπορεί να παίζει ο Λυρατζης και δεν θα τον δούμε ποτε)

Λουτσεσκου σε στηρίζω μέχρι τέλους αλλά σήμερα ήσουν μεγάλος ύπνος

Γκολ κάτω από τα πόδια, κακά κοντρόλ, άσκοπες πάσες, Μπίσεσβαρ εκτός τόπου και χρόνου, άμυνα ανύπαρκτη, νευράκια και αντιεπαγγελματισμός από το πιτσιρίκι που παρακαλάτε να παίζει! Άξιοι της μοίρας μας.

Ρε παιδιά αυτός ο Swiderski πληρώνεται; Είναι επαγγελματίας επιθετικός;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχασε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ και τώρα... τελικός με Σλόβαν για την 2η θέση - Η βαθμολογία του ομίλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags