Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τελειώνουν" δύο στην ΑΕΚ μετά τον Απόλλωνα - "Ζόρια" για Έλληνα άσο, φεύγει... τζάμπα top όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-06 21:35:00

"Τελειώνουν" δύο στην ΑΕΚ μετά τον Απόλλωνα - "Ζόρια" για Έλληνα άσο, φεύγει... τζάμπα top όνομα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τελειώνουν" δύο στην ΑΕΚ μετά τον Απόλλωνα - "Ζόρια" για Έλληνα άσο, φεύγει... τζάμπα top όνομα!

Μεταγραφή έκπληξη ζήτησε ο Γιαννίκης, άνω-κάτω το κιτρινόμαυρο ρόστερ. Ο κόουτς εκτός από παίκτη στο κέντρο, θέλει και μία ακόμα προσθήκη σε θέση που κανείς δεν περίμενε. Τι σημαίνει αυτή η απόφασή του και ποιος ξένος άσος ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό;

Με την απόκτηση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς και την καθιέρωσή του στη βασική ενδεκάδα, η ΑΕΚ δείχνει να έχει ησυχάσει σε μια κρίσιμη θέση που την είχε ταλαιπωρήσει πολύ τα προηγούμενα χρόνια, αυτή του τερματοφύλακα. Άπαντες στην Ένωση παρουσιάζονται ευχαριστημένοι από την παρουσία του Αυστριακού γκολκίπερ, ενώ είναι εμφανές το upgrade που έχει γίνει σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, το πρόβλημα του Στάνκοβιτς στο γόνατο δημιουργεί προβληματισμό, με τον παίκτη να γλιτώνει... προσωρινά το χειρουργείο. Πρόκειται φυσικά για μια κατάσταση που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί, συνεπώς έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται το ενδεχόμενο απόκτησης τερματοφύλακα, προκειμένου η Ένωση να προστατευθεί σε περίπτωση μακροχρόνιας απουσίας του Στάνκοβιτς.

Ως αναπληρωματικός του Αυστριακού άσου λογίζεται ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ένας γκολκίπερ με αρκετά "σκαμπανεβάσματα" στην απόδοσή του, όσες φορές έχει κληθεί να πάρει φανέλα βασικού. Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν ως πρώτη επιλογή, κάποια λάθη του στέρησαν τη θέση του βασικού από τον Γιώργο Αθανασιάδη, όμως επανήλθε στα τελευταία ματς της σεζόν.

Πρόκειται δηλαδή για μια λύση που δεν εμπνέει απόλυτη σιγουριά, αν και δεν είναι λίγοι αυτοί στο εσωτερικό του Δικεφάλου που θεωρούν ότι ο Τσιντώτας είναι ικανοποιητική επιλογή για δεύτερος. Οριστική απόφαση για το αν οι Κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για μεταγραφή γκολκίπερ ακόμα δεν υπάρχει, με τον Αργύρη Γιαννίκη να καλείται να έχει φυσικά τον τελευταίο λόγο για το τι θα συμβεί.

"Σύννεφα" για Τάνκοβιτς

Δύσκολα παραμένουν τα πράγματα για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, με τον Σουηδό μέσο να μην δείχνει ιδιαίτερα σημάδια βελτίωσης ούτε με τον Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία. Ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει στον Σουηδό άσο και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι τον έβαλε στην ενδεκάδα σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι το ντέρμπι με τον Άρη. Η απόδοση του Τάνκοβιτς κυμάνθηκε ξανά σε χαμηλά επίπεδα, ο βιρτουόζος παίκτης έχασε μια ακόμα ευκαιρία να βρει τα πατήματά του και στη συνέχεια δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής στο ματς με τον Απόλλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΑΕΚ είναι πλέον διατεθειμένοι να συζητήσουν κάθε πιθανή πρόταση για τον Τάνκοβιτς, ακόμα και για δανεισμό του παίκτη.

Ο Τάνκοβιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από το εξωτερικό για την περίπτωσή του. Συγκεκριμένα, η δανέζικη Άαλμποργκ έκανε κρούση για τον Σουηδό, όμως δεν κατέληξε σε συμφωνία με την Ένωση. Ωστόσο, η ομάδα της Δανίας εξακολουθεί να παρακολουθεί τον 26χρονο παίκτη και δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα πρόταση τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαφές Σάμαρη με κορυφαία ελληνική ομάδα - Άμεσα η μεγάλη επιστροφή - Ζήτησε παίκτη ο κόουτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags