Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο λόγος που χαμογελάει για τη συνέχεια ο Λουτσέσκου - Μπαίνει στον ΠΑΟΚ και αλλάζουν όλα
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-07 17:24:00

Αυτός είναι ο λόγος που χαμογελάει για τη συνέχεια ο Λουτσέσκου - Μπαίνει στον ΠΑΟΚ και αλλάζουν όλα

Sportdog Team
Αυτός είναι ο λόγος που χαμογελάει για τη συνέχεια ο Λουτσέσκου - Μπαίνει στον ΠΑΟΚ και αλλάζουν όλα

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά είναι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς βλέπει πως υπάρχει τρόπος να διορθωθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και μάλιστα άμεσα.

Ίνγκι Ίνγκασον: Μπορεί ο ΠΑΟΚ Β' να έχασε με ανατροπή από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Ισλανδό στόπερ να αγωνίζεται, 67 λεπτά, ξανά μετά από επτά μήνες και από τον πολύμηνο τραυματισμό του στο γόνατο και την αποκατάσταση που έκανε σε Ελλάδα και Ιταλία.

Ο έμπειρος αμυντικός, που ξεκίνησε βασικός, πήγε πολύ καλά, όμως το βασικότερο ήταν το γεγονός πως έδειξε να... πιστεύει στις δυνάμεις του παίρνοντας κεφαλιές και κερδίζοντας μονομαχίες, ενώ παράλληλα καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του κάτι που δείχνει πως δεν αργεί η μέρα που θα φορέσει και πάλι τηνφανέλα του Δικεφάλου του Βορρά στην Super League.

Μάλιστα ο Ίνγκι Ίνγκασον μετά το τέλος της αναμέτρησης έλεγε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι νιώθει πολύ καλά και χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο ώστε να βρει τα πατήματά του και να μπορεί να επιστρέψει λύνοντας τα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου στα αμυντικά προβλήματα που υπάρχουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags