Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όργια" Καμαρά - Χάνει τον καλύτερό του παίκτη ο Μαρτίνς - Ζόρια για Τικίνιο - Δεν βρίσκει ρυθμό ο...
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-07 21:54:00

"Όργια" Καμαρά - Χάνει τον καλύτερό του παίκτη ο Μαρτίνς - Ζόρια για Τικίνιο - Δεν βρίσκει ρυθμό ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
"Όργια" Καμαρά - Χάνει τον καλύτερό του παίκτη ο Μαρτίνς - Ζόρια για Τικίνιο - Δεν βρίσκει ρυθμό ο...

Ο μικρός που εντυπωσιάζει και ο προβληματισμός για αστέρια του Ολυμπιακού. Τι κρατά ο Πέδρο Μαρτίνς από τη νίκη επί του Ιωνικού, η τύχη που γύρισε την πλάτη και ποιοι δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν

Στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +3 από την ΑΕΚ, πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ανέβηκε ο Ολυμπιακός που νίκησε 1-0 τον Ιωνικό, αλλά δεν ενθουσίασε. Οι Πειραιώτες κυριάρχησαν απόλυτα στο ματς, όμως δεν κατάφεραν να το… τελειώσουν εύκολα και για ακόμα μία φορά ζορίστηκαν στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αλλαγές και μίνι ροτέισον, όμως οι τραυματισμοί των Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλου και Κούντε αλλά και το ρευστό σκορ, τον ανάγκασαν στο δεύτερο ημίχρονο να ρίξει τα δυνατά του… χαρτιά στο γήπεδο. Οι «Ερυθρόλευκοι» παρότι είχαν την κατοχή, κυκλοφορούσαν την μπάλα και έπαιζαν στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό τους, δεν κατάφεραν να βρουν τα γκολ ούτε και τις μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Άλλωστε, πολλοί ήταν οι παίκτες που κινήθηκαν ξανά σε ρηχά νερά, ενώ υπήρχε εμφανές πρόβλημα στη μεσαία γραμμή.

Κορυφαίος του γηπέδου, για όσο έπαιξε, ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες, που απέδειξε για ακόμα ένα ματς πως επρόκειτο για κανονικό εξτρέμ που απειλεί, πατάει περιοχή και φτιάχνει φάσεις, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν κάνει ο Ρόνι Λόπες που έμεινε εκτός αποστολής. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών όμως, είναι εμφανές πως δεν βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και δύσκολα βγάζει 90λεπτο. Όπως και κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ροντρίγκες αισθάνθηκε ενοχλήσεις πίσω ψηλά στο πόδι και αμέσως έγινε αλλαγή, αφού δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, εντυπωσιακός ήταν για ακόμα ένα ματς ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος σαν να είχε… ξεχάσει ότι έπαιξε με την Άιντραχτ, δεν σταμάτησε λεπτό να τρέχει. Βρισκόταν παντού μέσα στο γήπεδο, έδινε βοήθειες σε άμυνα και επίθεση, ενώ έβγαλε και τρεις φοβερές κάθετες. Εξίσου καλή εμφάνιση είχε για ακόμα ένα ματς ο Λαλά, που δείχνει ανεβασμένος, ειδικά με τον Ροντρίγκες μπροστά του στην πλευρά. Ο Γάλλος δεν θυμίζει τον παίκτη που… έκραζε όλο το γήπεδο πριν από έναν μήνα και είναι πολύ καλός αμυντικά και επιθετικά. Έπαιξε καλά όλη την πλευρά, με αρκετά ανεβάσματα, ενώ έγινε μέχρι και… σέντερ φορ στο 29’, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Πιερ Κούντε είχε φανερά θέματα χημείας με τον Εμβιλά. Οι δυο τους δεν μπορούσαν να συνεργαστούν και δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι σε έναν εύκολο αντίπαλο. Βέβαια, είναι και άτυχος, καθώς παίζει ελάχιστα και δεν μπορεί να βρει ρυθμό, ενώ σήμερα αποχώρησε και τραυματίας! Δύσκολα τα πράγματα για τον Καμερουνέζο, αφού η τύχη δεν είναι στο πλευρό του, παρά τη διάθεση που δείχνει να προσφέρει κάθε φορά που πατά στο γήπεδο.

Τέλος, μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τικίνιο, ο οποίος αν και πήρε τη φανέλα βασικού, δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ και η γενικότερη παρουσία του ήταν κάπως... αδιάφορη. Απείλησε ελάχιστα, δεν είχε καλές συνεργασίες και δεν είναι υπερβολικό αν πει κανείς, πως ο Μασούρας έμοιαζε περισσότερο με… φορ από τον Βραζιλιάνο. Πάντως, πιστώνεται δύο καλές πάσες στον Ροντρίγκες για τετ α τετ, όμως η δουλειά του είναι (και) να σκοράρει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: TOP ομάδα για Καμαρά - "Δίνουν εύκολα 15 εκατ. - Διπλό κέρδος για Ολυμπιακό - Τι μου είπε ο Ραϊόλα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags