Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πρώτη "καμπάνα" Μαρτίνς σε κορυφαίο όνομα - Τον βγάζει εκτός ομάδας... στον αέρα το συμβόλαιό του!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-09 10:00:00

Πρώτη "καμπάνα" Μαρτίνς σε κορυφαίο όνομα - Τον βγάζει εκτός ομάδας... στον αέρα το συμβόλαιό του!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πρώτη "καμπάνα" Μαρτίνς σε κορυφαίο όνομα - Τον βγάζει εκτός ομάδας... στον αέρα το συμβόλαιό του!

Ο λόγος που τον "τιμώρησε" ο Πορτογάλος και το μήνυμα στα αποδυτήρια. Ο προπονητής είναι το απόλυτο αφεντικό στο Λιμάνι και αυτός που παίρνει τις αποφάσεις για το αγωνιστικό κομμάτι. Μάλιστα, είναι και απόλυτα δίκαιος και δεν... χαρίζεται σε κανέναν. Όποιος κι αν είναι, όσο υψηλές κι αν είναι αποδοχές του.
 

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Είναι γεγονός ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα ορισμένων καλοκαιρινών μεταγραφών. Για παίκτες πάνω στους οποίους η ομάδα επένδυσε πολλά χρήματα και περιμένει ανάλογη αγωνιστική εικόνα. Ο Χένρι Ονιεκούρου έδειξε να "ξυπνάει" με την απόδοσή του κόντρα στην Άινχτραχτ Φρανκφούρτης, ο Τικίνιο Σοάρες βγάζει διάθεση και ψάχνει τα γκολ που θα τον "ξεμπουκώσουν", ενώ για τους Πιέρ Κούντε και Γκάρι Ροντρίγκες υπάρχει η δικαιολογία των συχνών τραυματισμών.

Αυτός που παραμένει εκτός κλίματος και αρχίζει να... ξεμένει πλέον από δικαιολογίες είναι ο Ρόνι Λόπες. Ο Πορτογάλος πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνισή κόντρα στον Παναιτωλικό, δίχως πάντως να εντυπωσιάσει, και στο Λιμάνι θεώρησαν ότι θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω του.

Αντιθέτως, ο Λόπες κατέληξε να μείνει εκτός 20άδας για το παιχνίδι με τον Ιωνικό μόλις μια εβδομάδα αργότερα και αφού προηγουμένως τα είχε κάνει... μαντάρα κόντρα στην Άιντραχτ!

Ο Μαρτίνς εμπιστεύθηκε θέση βασικού στον Λόπες με Παναιτωλικό και τον είδε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία, βγάζοντας μάλιστα και την πρώτη του ασίστ. Πέντε μέρες αργότερα, τον έριξε ως αλλαγή στο 83ο λεπτό του απαιτητικού ματς με την Άιντραχτ. Το αποτέλεσμα; Ο 25χρονος άσος να κάνει μια κάκιστη εμφάνιση, ο Ολυμπιακός να μοιάζει σα να παίζει με παίκτη λιγότερο στα 13 λεπτά της παρουσίας του Λόπες στο γήπεδο, ο έλεγχος του αγώνα να χαθεί για τα καλά και οι Πειραιώτες να δεχθούν γκολ-μαχαιριά στο 91ο λεπτό.

Στην ουσία ο Λόπες έδειχνε να... περπατά στον αγωνιστικό χώρο και δεν πήρε πρωτοβουλίες. Μια φορά έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έχασε χωρίς ιδιαίτερη πίεση, χαρίζοντας μια αντεπίθεση στη γερμανική ομάδα. Κάπως έτσι, ο Μαρτίνς απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν... μασάει από ονόματα και τον άφησε εκτός ομάδας με τον Ιωνικό, στέλνοντας παράλληλα ξεκάθαρο μήνυμα τόσο στον Λόπες όσο και σε όλους τους παίκτες του.

Η υπομονή για τον δανεικό από τη Σεβίλλη βιρτουόζο χαφ μοιάζει να τελειώνει και ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να τον περιμένει... αιωνίως να βρει ρυθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογοήτευση στου Ρέντη για ακριβοπληρωμένο άσο - Η μεταγραφή Μαρτίνς που φέρνει τα πάνω-κάτω!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags