Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Από νίκη σε νίκη ο Σαββίδης - Ατάκες για το Καυτατζόγλειο που δείχνουν τεράστια αλλαγή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-11-10 22:37:00

Από νίκη σε νίκη ο Σαββίδης - Ατάκες για το Καυτατζόγλειο που δείχνουν τεράστια αλλαγή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Από νίκη σε νίκη ο Σαββίδης - Ατάκες για το Καυτατζόγλειο που δείχνουν τεράστια αλλαγή (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται ότι η κίνηση του Δικεφάλου του Βορρά να ζητήσει και το ΟΑΚΑ για έδρα όσο καιρό θα γίνονται το έργα για τη Νέα Τούμπα είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον με τις δηλώσεις από την πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του σταδίου της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε βάλει ψηλά στην... ατζέντα του και άλλες επιλογές ακόμα και μακριά από την Θεσσαλονίκη για έδρα, όσο καιρό γίνονται τα έργα ανακατασκευής της Τούμπας, με την Καλυψώ Γούλα, πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτατζογλείου να κάνει δηλώσεις τονίζοντας πως περιμένουν από την ΠΑΕ για νέες συζητήσεις.

«Εμείς δεν έχουμε κάποια επίσημη θέση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι σταμάτησε η συζήτηση μεταξύ μας σε σχέση με την κατάσταση κατά την διάρκεια της κατασκευής της Νέας Τούμπας. Αν πράγματι είναι αυτή η θέση δεν έχω να προσθέσω κάτι εκτός από το ότι εμείς κάναμε ότι είναι δυνατόν για να επισπεύσουμε τις διαδικασίες. Είναι σημαντικό να έρθει ο ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο γιατί εκτός από τον στίβο φιλοξενεί και ποδοσφαιρικούς αγώνες. Για να μπορέσει να έρθει, όμως, χρειάζονται συγκεκριμένες παρεμβάσεις που πρέπει να ελεγχθούν από την ΓΓΑ.

Θέλω να σας πάω πίσω στον χρόνο, περίπου ένα μήνα, την τελευταία φορά που είχαμε επικοινωνία για να γίνει μία συνάντηση ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής του Καυταντζογλείου, στον γενικό διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ και τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην ουσιαστική κουβέντα για να φιλοξενηθεί μία ομάδα με τους κανόνες της FIFA και της UEFA και λάβαμε μία επιστολή ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί να συμμετέχει στην συνάντηση. Αλλά δεν έχουμε λάβει άλλο επίσημο έγγραφο. Εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε εφόσον το επιθυμεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι οτιδήποτε γίνεται στο Καυταντζόγλειο ελέγχεται και εποπτεύεται. Δεν είναι δικό μου για να το διαθέτω μόνη μου και να μπορώ να κάνω συμφωνία χωρίς να ελέγχεται. Αυτός ήταν και ο λόγος που ζητήσαμε στις συναντήσεις που κάναμε να συμμετέχει και ο γενικός διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ. Αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει επιλέξει ένα στάδιο που δεν θα χρειάζεται να κάνει παρεμβάσεις που θα ελεγχθούν είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Εγώ επαναλαμβάνω ότι σαν επιτροπή διοίκησης τρέξαμε και ήρθαμε σε επικοινωνία για να γίνουν οι παρεμβάσεις», είπε η κ. Γούλα για το θέμα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags