Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρεις μεταγραφές στο Λιμάνι - Στόπερ 3.5 εκατ. και Ανχελέρι - "Οργιάζουν" οι φήμες για μπαμ από Ιταλία
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-11 15:49:00

Τρεις μεταγραφές στο Λιμάνι - Στόπερ 3.5 εκατ. και Ανχελέρι-"Οργιάζουν" οι φήμες για μπαμ από Ιταλία

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρεις μεταγραφές στο Λιμάνι - Στόπερ 3.5 εκατ. και Ανχελέρι-"Οργιάζουν" οι φήμες για μπαμ από Ιταλία

Αλλαγές τον Γενάρη με προσθήκες στο ρόστερ. Ποια τα πρώτα ονόματα! Στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν δυνατό... μπάσιμο στη μεταγραφική περίοδο, αφού ψάχνουν πλέον για τρεις κινήσεις. Σε ποιες θέσεις θέλουν παίκτες, οι πρώτοι υποψήφιοι και το "μπαμ" που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Ολυμπιακός: Μπορεί να βρισκόμαστε περίπου ενάμισι μήνα από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όμως στο Ερυθρόλευκο στρατόπεδο τσεκάρουν ήδη ποδοσφαιριστές ώστε να είναι έτοιμοι. Άλλωστε δεν είναι κρυφό πως οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν 2 με 3 κινήσεις, όχι μόνο για να καλυφθούν τα κενά τους αλλά και γιατί η ομάδα θα είναι από αυτές που θα πληγεί σημαντικά από την διεξαγωγή του Κόπα Άφρικα (9/1 – 6/2).
 

Όσον αφορά τα κενά η σημαντική θέση που χρειάζεται ενίσχυση δεν είναι άλλη από αυτή του αριστερού μπακ, με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ να είναι αυτός που… τραβάει το κουπί μόνος του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Γι' αυτό και τις τελευταίες ώρες... επέστρεψε στο προσκήνιο το όνομα του Φαμπρίτσιο Ανχελέρι της Ρίβερ Πλέιτ.

Επίσης, α
ξίζει να σημειώσουμε πως την περίοδο του τουρνουά στην Αφρική μπορεί να απουσιάζουν μέχρι και οχτώ ποδοσφαιριστές. Έτσι σε συνεννόηση που υπήρξε μεταξύ του τμήματος σκάουτινγκ και του Πέδρο Μαρτίνς αποδείχθηκε πως το σοβαρότερο θέμα θα υπάρχει στην Ερυθρόλευκη άμυνα.


Σε αυτό, άλλωστε, το μήκος κύματος κινούνται και τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έχουν στο… στόχαστρο των 24χρονο Ζερεμί Ζελίν που αγωνίζεται στη Ρεν. Ο Γάλλος αμυντικός, που κοστολογείται περίπου στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2022, κάτι που σημαίνει πως η Ρεν να είναι πολύ πιθανό να θέλει να τον πουλήσει τον Ιανουάριο. Παράλληλα ο 24χρονος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Αντβέρπ, όπου και μέτρησε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας και μια ασίστ, ενώ φέτος ακόμα δεν έχει παίξει μιας και έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

 


Ο νεαρός, παρά την μέτρια σεζόν που έκανε στο Βέλγιο, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ παράλληλα ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας και βρέθηκε το καλοκαίρι στο Τόκιο. Αξίζει πάντως να πούμε πως ο ποδοσφαιριστής στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν βάζουν και το όνομα της ΑΕΚ στο… κυνήγι του. Την ίδια στιγμή στην Ιταλία δεν αφήνουν μέρα που να μην γράψουν κάτι για το μέλλον του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι, βάζοντας πάντα και τον Ολυμπιακό στο… παιχνίδι.


Βέβαια τον σημαντικότερο ρόλο σε όλο αυτό παίζει το γεγονός ο 30χρονος στόπερ δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Λουτσιάνο Σπαλέτι για την αξία του, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να έχει μόλις 6 συμμετοχές σε Serie A και Europa League, ενώ έχει να παίξει από τις 21 Οκτωβρίου και τη νίκη με 3-0 επί της Λέγκια. Ο αγωνιστικός παραγκωνισμός του έχει κάνει τους πάντες στη γειτονική χώρα να θεωρούν πως είναι πλέον θέμα χρόνου να αποχαιρετήσει το "Ντιέγκο Μαραντόνα", ενώ τόσο η αναζήτηση αμυντικού από τον Ολυμπιακό, όσο και το… σήριαλ του καλοκαιριού δίνουν τις… αφορμές να μένει το θέμα αρκετά ζεστό.


Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως πλέον στην Ιταλία δεν μιλάνε για μετακίνηση του Μανωλά στον Πειραιά το καλοκαίρι, όπως μέχρι πριν λίγο καιρό έγραφαν, αλλά για κίνηση που θα γίνει τον Ιανουάριο κάτι που… κουμπώνει με τα θέλω του Πέδρο Μαρτίνς από την μεταγραφική αγορά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάνω-κάτω με Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό - Γιατί του δείχνουν την... έξοδο - Μόνο έτσι θα μείνει! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags