Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτούς τους δύο ξεχώρισε ο Μουρίνιο από Ελλάδα - "Παζάρια με Ολυμπιακό - Έδωσε 40 εκατομμύρια"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-11 18:19:00

Αυτούς τους δύο ξεχώρισε ο Μουρίνιο από Ελλάδα - "Παζάρια με Ολυμπιακό - Έδωσε 40 εκατομμύρια"

του Γιώργου Κτενά
Αυτούς τους δύο ξεχώρισε ο Μουρίνιο από Ελλάδα - "Παζάρια με Ολυμπιακό - Έδωσε 40 εκατομμύρια"

Ποιος ταιριάζει στη Ρόμα του Ζοσέ, ο Μανωλάς και η νέα πολιτική στις μεταγραφές. Τα σενάρια στην Ιταλία για δύο παίκτες που βρίσκονται στην ατζέντα του Πορτογάλου προπονητή, το μπάτζετ που μπορούν να δαπανήσουν οι Ρωμαίοι και πώς μπορεί να φύγει ο Μαντί Καμαρά ως δανεικός από το Λιμάνι.

Ολυμπιακός - Αγκιμπού Καμαρά: Στο ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Ρόμα για τον νεαρό άσο αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του στο sportdog, o δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννούλας που γνωρίζει άριστα το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Πόσα χρήματα μπορούν να προσφέρουν οι Ρωμαίοι για την απόκτησή του, είναι παίκτης που μπορεί να συγκινήσει τον Μουρίνιο και πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν έχει συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο;

Ακόμα, τι ισχύει για τον Μαντί Καμαρά και το ενδιαφέρον της Ρόμα, αλλά και ποια είναι η προοπτική για τον Κώστα Μανωλά και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο;

Οι απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί.

"Αμφιβάλλω αν ασχολούνται με μεταγραφές - Παράδοξο να ασχολείται με πιτσιρικάδες ο Μουρίνιο"

"Σε κακή περίοδο βρίσκονται στη Ρόμα αυτό το διάστημα, με μια νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια, άρα αμφιβάλλω αν ασχολούνται με μεταγραφές", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για το αν ο Αγκιμπού είναι παίκτης που μπορεί να συγκινήσει τον Μουρίνιο:

"Η ηλικία του είναι καλή, με προοπτικές, ήρθε από τα αζήτητα της Λιλ που, βέβαια, ως οργανισμός έχει πουλήσει πολλούς παίκτες τα τελευταία χρόνια και δεν ξέρω πώς της ξέφυγε ο Αγκιμπού. Γιατί γίνεται εκπληκτική δουλειά σε φυτώρια και ανάδειξη παικτών στη Λιλ, πάντως. Ο Μουρίνιο στην τωρινή Ρόμα και στην προσπάθεια να βρει λύσεις ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες, ψάχτηκε ακόμα και στην ομάδα Νέων. Μάλιστα έκανε ντεμπούτο ένας 18χρονος Γκανέζος, που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων, ενώ και ένας Πολωνός από την ομάδα Νέων έκανε ντεμπούτο. Παρόδοξο ο Μουρίνιο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε τόσο πιτσιρικάδες, από την ομάδα Νέων, αλλά δείχνει ότι κοιτάζει τις μικρές ηλικίες".

"Χρήσιμος στη Ρόμα - Δεν θα τινάξει τον προϋπολογισμό της για Αγκιμπού - Πολιτική ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές"

Το γεγονός ότι ο Αγκιμπού δεν φαίνεται να έχει θέση στο γήπεδο είναι υπέρ ή κατά για την ομάδα του Μουρίνιο;

"Δεν έχει συγκεκριμένη θέση ο Αγκιμπού μέχρι στιγμής στο γήπεδο, όντως αυτό βλέπουμε. Μπορεί να φανεί χρήσιμος όμως στη Ρόμα. Το θέμα είναι ότι και στα φτερά έχει παίκτη τής Εθνικής και πίσω από τον φορ, σε ελεύθερο ρόλο, έχει παίκτη της Εθνικής".

Μπορούμε να πούμε πόσα λεφτά μπορεί να προσφέρει η Ρόμα για έναν παίκτη με τα στοιχεία του Αγκιμπού;

"Εντάξει, προφανώς δεν θα τινάξει τον προϋπολογισμό της στον αέρα για έναν πιτσιρικά. Αλλά, πρόσφατα, για διεθνή νεαρό Άγγλο φορ έφτασε στα 40 εκατ ευρώ. Και αυτή είναι η ακριβότερη στην ιστορία της Ρόμα. Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένη πολιτική στις πωλήσεις, δεν ξέρω πώς μπορεί να προχωρήσει τέτοια μεταγραφή".

"Ταιριάζει πολύ ο Μαντί στη Ρόμα - Παίζει την Κυριακή - Αδιάφορος στον Ολυμπιακό - Δύσκολο του Μανωλά τον Γενάρη"

Για τον Μαντί Καμαρά και τη Ρόμα, που επίσης έχουν συνδεθεί, τι μπορούμε να πούμε; Ψάχνει για αμυντικό χαφ η ιταλική ομάδα;

"Ο Μαντί θα ταίριαζε πολύ περισσότερο στη Ρόμα και θα έδινε και πολλά περισσότερα στον Μουρίνιο αν τον αποκτούσε η ομάδα τον Γενάρη. Ο Μουρίνιο στη μεσαία γραμμή εμπιστεύεται ένα συγκεκριμένο δίδυμο και, άρα, αν αποκτούσε τον Καμαρά θα μπορούσε να του προσφέρει λύσεις άμεσα. Για να καταλάβεις πόσο ανάγκη τον έχει, αν ήταν μπάσκετ και μπορούσε να τον αποκτήσει τώρα, θα τον έβαζε να παίξει την Κυριακή".

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι ζητάει, μίνιμουμ, 15 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του - Τα δίνουν αυτά τα λεφτά από τη Ρόμα;

"Δύσκολα θα φτάσει εκεί, σε αυτό το ποσό. Στον Ολυμπιακό, μετά την Άιντραχτ, διάβασα ότι ο παίκτης παρουσιάζεται κάπως, διαβάζω και στα social media ότι είναι αδιάφορος, ίσως και να ψάχνεται και ο ίδιος για μεταγραφή. Μπορεί με τον τρόπο του να πιέζει προς μια μεταγραφή. Τώρα αυτή μπορεί να είναι με υποχρεωτική οψιόν σε έναν χρόνο για παράδειγμα, αν αφορά τη Ρόμα - Τα συνηθίζουν αυτά οι ιταλικοί σύλλογοι. Και να οριστεί η τιμή του, τότε, στα 15 εκατ. ευρώ".

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τον Κώστα Μανωλά, που το όνομά του έχει συνδεθεί ξανά με τους Πειραιώτες.

"Είναι τραυματίας αυτό το διάστημα, δεν παίζει, έχει χάσει έναν μήνα. Γράφουν στην Ιταλία ότι μετά τη διακοπή μπορεί να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Ίντερ. Τώρα που δεν παίζει, προφανώς, η τιμή του θα έχει πέσει. Η Νάπολι, βέβαια, θα πρέπει να βρει αντικαταστάτη, γιατί αν φύγει ο Μανωλάς τον Γενάρη και με δεδομένο ότι ο Κουλιμπαλί έχει Κόπα Άφρικα, τι θα κάνει η Νάπολι; Θα βγάλει έναν μήνα με δύο στόπερ; Λίγο δύσκολη αυτή η προοπτική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις μεταγραφές στο Λιμάνι - Στόπερ 3.5 εκατ. και Ανχελέρι-"Οργιάζουν" οι φήμες για μπαμ από Ιταλία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags