Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: "Το έχει ξανακάνει ο Ελ Αραμπί για τα... λεφτά - Συμπαίκτης με Χάμες Ροντρίγκες; - 1.7 εκατ. ο Φετφατζίδης"
| 2021-11-12 14:14:00

"Το έχει ξανακάνει ο Ελ Αραμπί για τα... λεφτά - Συμπαίκτης Χάμες Ροντρίγκες; - 1.7 εκατ. ο Φέτφα"

του Γιώργου Κτενά
"Το έχει ξανακάνει ο Ελ Αραμπί για τα... λεφτά - Συμπαίκτης Χάμες Ροντρίγκες; - 1.7 εκατ. ο Φέτφα"

Το... εμπόδιο σε Ολυμπιακό και γιατί μπορεί να βρει αλλού καλό συμβόλαιο. Ο Μαροκινός επιθετικός θέλει να ανανεώσει με τους Πειραιώτες, όμως για την ώρα υπάρχουν κάποιες "αποστάσεις", ενώ πρόσφατα προέκυψε και ενδιαφέρον από το Κατάρ. Ποια ομάδα μπορεί να τον πληρώσει και το καλό όνομα που έχει φτιάξει σε αυτές τις χώρες!

Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Το όνομα του Μαροκινού επιθετικού των Πειραιωτών έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και, ήδη, υπάρχει κινητικότητα γύρω από την ανανέωσή του.

 

Υπάρχουν, όμως, ορισμένες παράμετροι που αφορούν κυρίως την ηλικία του παίκτη (και προφανώς όχι την αποτελεσματικότητά του), καθώς στα 34 του ο Αραμπί ζητάει κλειστό διετές συμβόλαιο και, προφανώς, αποδοχές κοντά σε αυτές που έχει τώρα, ενώ οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι στην καλύτερη περίπτωση προσφέρουν 1+1 και αισθητά μειωμένα χρήματα.

 

Κάπου εδώ είναι που έχει μπει, προφανώς από την πλευρά του παίκτη, στη συζήτηση κάποια μεγάλη πρόταση που φαίνεται ότι έχει από το Κατάρ για να συνεχίσει την καριέρα του. Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον μοναδικό δημοσιογράφο στην Ελλάδα που δικαιούται να μιλάει για το ποδόσφαιρο σε αυτές τις χώρες, τον Δημήτρη Σιώρη, καθώς το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Διαβάστε τι μας είπε.

 

"Για αυτό περνάει η μπογιά του Αραμπί - Δεν γράφουν για πρόταση - Ενδιαφέρον από την Αλ Ραγιάν;"

 

Δημήτρη, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει πρόταση από το Κατάρ για τον Αραμπί; Πώς σχολιάζεις το γεγονός ότι ακόμα και τώρα, στα 34, περνάει ακόμα η μπογιά του;

 

"Η μπογιά του περνάει ακόμα γιατί είναι καλός παίκτης. Γνωρίζει τη γλώσσα και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στο Κατάρ. Προσωπικά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα να γράφουν κάτι οι Άραβες για πρόταση στον παίκτη".

 

 Μπορούμε να πούμε ποιες ομάδες μπορεί να ενδιαφέρονται;

 

"Θεωρητικά ίσως η Αλ Ραγιάν που πήρε τον Χάμες Ροντρίγκες θα μπορούσε να ενδιαφέρεται, αλλά δεν πάει καλά για την ώρα και νομίζω ότι χρειάζεται άμεσες λύσεις. Όπως ανέφερα και νωρίτερα δεν βρήκα κάποιο δημοσίευμα για πρόταση στον παίκτη".

"1,7 εκατ. ο Φετφατζίδης σε μικρή ομάδα - Τελευταίο καλό συμβόλαιο - Το έχει ξανακάνει"

 

Ο Ολυμπιακός τού έδινε ένα πολύ καλό συμβόλαιο (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ), αλλά φαίνεται ότι λόγω ηλικίας θέλει να του δώσει λιγότερα και αντί για κλειστό 2ετές που ζητάει ο μαροκινός προσφέρει 1+1. Πόσα λεφτά μπορεί να του προσφέρουν από το Κατάρ και πόσο κοιτάζουν ηλικίες όταν προσφέρουν συμβόλαια;

 

"Τα χρήματα δεν είναι εμπόδιο για να πάει στο Κατάρ. Τα αξίζει για τα δικά τους δεδομένα, στην περίπτωση του δεν παίζει ρόλο και θα τα πάρει. Εδώ ο Φετφατζίδης παίρνει σχεδόν 1,7 εκ. ευρώ τον χρόνο, που αγωνίζεται σε μικρή ομάδα".

 

Δεν είναι παράξενο να φύγει από τον Ολυμπιακό του πρωταθλητισμού και της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να πάει στο Κατάρ, ενώ πριν από τρία χρόνια έφυγε από το Κατάρ για να έρθει στην Ευρώπη;

 

Στα 34 του δεν θεωρώ ότι είναι παράξενο γιατί θα κοιτάξει να κάνει ένα καλό τελευταίο συμβόλαιο. Έχει κάνει το ίδιο δρομολόγιο δύο φορές σε πολύ νεότερη ηλικία όταν ήταν σε Καέν και Γρανάδα. 
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτούς τους δύο ξεχώρισε ο Μουρίνιο από Ελλάδα - "Παζάρια με Ολυμπιακό - Έδωσε 40 εκατομμύρια"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags