Facebook Pixel Κώστας Φορτούνης - Ολυμπιακός: Ανατροπή με Φορτούνη στου Ρέντη - "Τρελαμένος" ο Έλληνας άσος - Τι αποφάσισαν για την επιστροφή του
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-15 12:33:00

Ανατροπή με Φορτούνη στου Ρέντη - "Τρελαμένος" ο Έλληνας άσος - Τι αποφάσισαν για την επιστροφή του

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με Φορτούνη στου Ρέντη - "Τρελαμένος" ο Έλληνας άσος - Τι αποφάσισαν για την επιστροφή του

Πότε θα τον δούμε στα γήπεδο και γιατί θέλει να παίξει στο top επίπεδο. Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση του Έλληνα άσου, ο λόγος που έχει αποφασίσει να το... παλέψει για να επιστρέψει και γιατί στο Λιμάνι δεν θέλουν να βιαστούν.

Κώστας Φορτούνης - Ολυμπιακός: Ένας από τους πλέον χαρισματικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές της γενιάς του, ο Κώστας Φορτούνης, έχει χτυπηθεί αλλεπάλληλα από σοβαρούς τραυματισμούς. Όπως ακριβώς συνέβη τη σεζόν 2019-20, έτσι και φέτος ο Πέδρο Μαρτίνς λογίζει την επιστροφή του "Φόρτου" ως... μεταγραφή, αφού ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού παραμένει εκτός δράσης από το καλοκαίρι, λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού.

 

Το ημερολόγια έγραφε 27 Ιουνίου 2021 όταν ο Φορτούνης υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό σε φιλικό ματς με την Κράσνονταρ και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

 

 

Πάντως, τα ενθαρρυντικά νέα για τον 29χρονο άσο είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει κάνει πρόοδο, δουλεύοντας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες, κάνουν λόγο για ένα... υπεραισιόδοξο σενάριο. Συγκεκριμένα, γράφεται ότι ο βιρτουόζος άσος θα μπορούσε να ξαναπαίξει τις πρώτες μέρες του 2022.

 

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός απέχει ακόμα αρκετά από το να βρεθεί σε κατάσταση αγωνιστικού ρυθμού και στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν το ζήτημά του με τη μέγιστη δυνατή εγκράτεια και υπομονή. Ένας παίκτης που προέρχεται από δύο ρήξεις χιαστού σε ισάριθμα χρόνια δεν είναι ο κατάλληλος για να παρθούν αχρείαστα ρίσκα με την περίπτωσή του.

 

Εξετάζοντας ρεαλιστικά τα δεδομένα, κανείς δεν γνωρίζει το πότε ακριβώς θα επανέλθει στη δράση ο Κώστας Φορτούνης και παράλληλα κανείς από τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να πιέσει καταστάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι η επιστροφή του, που θα συντελεστεί μόνο όταν ο παίκτης είναι απολύτως έτοιμος για μια τέτοια εξέλιξη, θα προσφέρει μια ακόμα ποιοτική επιλογή στον Πέδρο Μαρτίνς για τη μεσοεπιθετική γραμμή.  

 

Επίσης, σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, σίγουρη είναι και η επιθυμία του ίδιου του Φορτούνη να γυρίσει στο κορυφαίο επίπεδο. Μετά τον τραυματισμό του το καλοκαίρι, προφανώς και απογοητεύτηκε από το νέο... χτύπημα, ωστόσο όπως δήλωσε πρόσφατα και ο ίδιος, η γέννηση του γιου του άλλαξε τελείως τη ζωή του. Πλέον θέλει να δώσει το 110%, να γυρίσει πιο δυνατός από πριν και να γίνει ξανά ο αρχηγός του Ολυμπιακού!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον… τέλειωσε ο Μαρτίνς από του Ρέντη - Νέα απίθανη πώληση Μαρινάκη - Ρήτρα 5 εκατ. στις 31/12! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags