Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η απόλυτη ανατροπή με... σφραγίδα Μαρτίνς - Έκανε βασικό τον "τελειωμένο" - "Ψήνεται" μεταγραφή 4 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-15 16:28:00

Η απόλυτη ανατροπή με... σφραγίδα Μαρτίνς- Έκανε βασικό τον "τελειωμένο"- "Ψήνεται" πώληση 4 εκατ.!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η απόλυτη ανατροπή με... σφραγίδα Μαρτίνς- Έκανε βασικό τον "τελειωμένο"- "Ψήνεται" πώληση 4 εκατ.!

Από την πόρτα της εξόδου μπήκε ενδεκάδα και τώρα φέρνει προτάσεις. Μπορεί στο Γ. Καραϊσκάκης να μην τον εκτιμούν ιδιαίτερα, όμως ο Πορτογάλος κόουτς τον πιστεύει, του το είχε ξεκαθαρίσει το καλοκαίρι και τώρα δικαιώνεται. Ποιος είναι ο... φευγάτος που έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Ολυμπιακός: Πολύς λόγος έχει γίνει για την παρουσία του Κέβιν Λαλά από πέρσι των Ιανουάριο που οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν 500.000 ευρώ στην Στρασμπούργκ για να τον αποκτήσουν. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής από την στιγμή που έφτασε στου Ρέντη και μετά τις πρώτες παρουσίες του στα επίσημα παιχνίδια των Πειραιωτών δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοσή του πως μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στο δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας και σε συνδυασμό με τις εκπληκτικές παρουσίες του Ανδρούτσου στη θέση, έφερε τον Γάλλο να μετράει μόλις 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα.

Μάλιστα το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν ήταν λίγα τα ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, πως ο Λαλά είναι με το ένα… πόδι εκτός ομάδας, ενώ από πλευράς Ερυθρολεύκων ήταν κάτι παραπάνω από γνωστό πως έψαχναν παίκτη για η θέση του, κάτι που τελικά έφερε τον Μίχαλ Καρμπόβνικ στο Λιμάνι έστω και με την μορφή του δανεισμού. Από την πλευρά του βέβαια ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει πολλές φορές πως εμπιστεύεται τον Γάλλο, ενώ σε συνάντηση που είχαν οι δύο τους, του είχε κάνει απόλυτα σαφές πως τον πιστεύει και μπορεί να διαψεύσει τους πάντες.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 30χρονος να ανεβάσει την απόδοσή του, ενώ από τον Οκτώβριο και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο ποδοσφαιριστής είναι σε όλες τις αναμετρήσεις βασικός, μετρώντας ήδη 13 συμμετοχές στις διοργανώσεις που συμμετέχουν οι Πειραιώτες αλλάζοντας κατά πολύ την άποψη που είχε διαμορφωθεί για το πρόσωπό του. Έτσι τις τελευταίες ημέρες το όνομά του… φιγουράρει σε δημοσιεύματα του εξωτερικού για ενδιαφέρον συλλόγου από την Ευρώπη που σκέφτεται να τον αποκτήσει.

Πιο συγκεκριμένα ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν πως η Λάτσιο θέλει τον Ιανουάριο να ενισχύσει την άμυνά της με τον Λαλά ανάμεσα στους στόχους που έχει θέσει ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ίγκλι Τάρε. Άλλωστε όπως γίνεται γνωστό ο άνθρωπος που τρέχει τις μεταγραφικές κινήσεις των Λατσιάλι είχε στο… μπλοκάκι του και πριν δύο χρόνια το όνομα του Γάλλου, όταν εκείνος ανήκε στην Στρασμπούργκ, όμως δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Μάλιστα τα Μέσα από την γειτονική χώρα τονίζουν πως ο ποδοσφαιριστής στοιχίζει 4 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Το μόνο δεδομένο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το γεγονός πως ο Λαλά κοστολογείται στο transfermark 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ είναι πολύ λίγες οι φορές που έπαιξε και στην αριστερή πτέρυγα, ενώ από πλευράς Ολυμπιακού είναι πολύ δύσκολο να αφήσουν τον παίκτη να αποχωρήσει, πόσο μάλλον τώρα που βλέπουν την άνοδό του, αλλά και αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για μια θέση που πραγματικά… πονάνε στον Πειραιά. Το μόνο σίγουρο πάντως στην συγκεκριμένη ιστορία είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς ήξερε πολύ καλά τις δυνατότητες του Γάλλου, αλλά και τον τρόπο να τον κάνει να αλλάξει ψυχολογία, με αποτέλεσμα να μετατρέψει τον… τελειωμένο σε στόχο πρωτοκλασάτης ομάδας από τη Serie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Φορτούνη στου Ρέντη - "Τρελαμένος" ο Έλληνας άσος - Τι αποφάσισαν για την επιστροφή του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags