Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Αυτοί είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα του Μαρτίνς - Στόπερ για ΠΑΟΚ - Κανένα... ξενέρωμα ο Γκαρσία"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-15 20:06:00

"Αυτοί είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα του Μαρτίνς- Στόπερ για ΠΑΟΚ- Κανένα... ξενέρωμα Γκαρσία"

του Γιώργου Κτενά
"Αυτοί είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα του Μαρτίνς- Στόπερ για ΠΑΟΚ- Κανένα... ξενέρωμα Γκαρσία"

Η διαφορά ποιότητας, το πάθος του Μπα και η επιστροφή Ίνγκασον. Σούπερ ανάλυση για τις δύο ομάδες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ που παίζουν στη Super League 2. Ποιοι παίκτες ξεχωρίζουν, ποιοι θα μπορέσουν να παίξουν υπό τις οδηγίες των Πέδρο Μαρτίνς και Ραζβάν Λουτσέσκου αντίστοιχα και ο νέος ρόλος του Πάμπλο.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μεγάλο ενδιαφέρουν έχουν φέτος τα παιχνίδια των β΄ ομάδων στη Super League 2, δεδομένου ότι υπάρχουν ειδήσεις-λαβράκια που μπορούν να εντοπιστούν σε κάθε παιχνίδι.

Ο καλός συνάδελφος, Γεράσιμος Λυμπέρης, που γνωρίζει άριστα όλα όσα συμβαίνουν στη δεύτερη κατηγορία, αναφέρθηκε στο ντέρμπι των δύο ομάδων την προηγούμενη αγωνιστική, στους παίκτες που ξεχώρισε από Θεσσαλονικείς και Πειραιώτες, αλλά και στον Πάμπλο Γκαρσία.

"Διαφορά ποιότητας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Έχει πάθος ο Μπα - Ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ"

"Υπήρχε διαφορά ποιότητας, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αλλά ο Ολυμπιακός στηρίχτηκε στους παίκτες που έχει και στην πρώτη ομάδα, άρα υπήρχε διαφορά ποιότητας. Ο Δικέφαλος πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ αλλά ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος στο δευτερο ημίχρονο για τη νίκη και τα κατάφερε. Με προβλημάτισε η μετάδοση του αγώνα, το είδε πολύς κόσμος αυτό το ματς, αλλά σε κάθε φάση να ανακαλύπτεις και ένα πέναλτι κάπου καταντάει κάπου αστείο", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο Γ. Λυμπέρης.

Πώς είδες τον Αλγκασίμ Μπα; Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι μπορεί να βρεθεί, άμεσα, στην πρώτη ομάδα.

"Πέρα από τον Τζολάκη και τον Σουρλή, που συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα, ο Μπα είναι επίσης παίκτης για την πρώτη ομάδα. Αν δουλέψει μπορεί να πάει και να μείνει στην πρώτη ομάδα. Είναι ψηλός, γρήγορος, με καλή τεχνική κατάρτιση. Μπορεί να τον βάλει στην πρώτη ομάδα ο Μαρτίνς, έχει πάθος για να πάρει χρόνο συμμετοχής, έχει στοιχεία, να κρατήσει χαμηλά την μπάλα και θα πάρει χρόνο".

Πώς είδες τον Αποστολόπουλο στη θέση του αριστερού μπακ; Το περασμένο καλοκαίρι έβγαινε προς τα έξω ότι θα έπαιρνε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

"Μου άρεσε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Αποστολόπουλος, αλλά είναι το θέμα αυτό με τους Έλληνες παίκτες. Δεν τους εμπιστευόμαστε πολύ. Οι μεγάλες ομάδες βάζουν πιτσιρικάδες σπανια, ειδικά τα δικά τους παιδιά. Θα μπορούσε να πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα - Ίσως όχι σε ματς που καίει η μπάλα, αλλά θα μπορούσε να είχε δώσει ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ".

Ο Μπαγκαλιάνης και ο Κωστή, για τους οποίους επίσης ακούγονται κολακευτικά σχόλια;

"Ο Μπαγκαλιάνης είναι πολύ καλός κεντρικός αμυντικός, θα μπορούσε να βρεθεί στην πρώτη ομάδα. Όπως και ο Κωστή, που ξέρει να χειρίζεται καλά την μπάλα είναι δημιουργός σε κάποιες φάσεις. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι, πλην Σουρλή και Τζολάκη, ο Μπα, ο Αποστολόπουλος και ο Μπαγκαλιάνης, όπως και οι Κωστή-Νίκολιτς, μπορούν να βρεθούν στην πρώτη ομάδα".

"Σε αυτή την κατάσταση είναι ο Ίνγκασον - Καλό παίκτακι ο Ουεντραόγκο - Πατέρας ο Γκαρσία, όχι ξενερωμένος"

Από τον ΠΑΟΚ πες μου, αρχικά, πώς είδες τον Ίνγκασον μετά από τόσο καιρό που έχει να αγωνιστεί.

'Ο Ίνγκασον ήταν πολύ σταθερός, έδωσε άλλη πνοή στη άμυνα του ΠΑΟΚ, έχει μεγάλη εμπειρία. Το νόημα των β ομάδων είναι να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς που δεν μπορούν στην άλφα ομάδα, αλλά και να δίνουν ρυθμό σε παίκτες που έχουν επιστρέψει από τραυματισμό. Δεν κυνηγάνε άνοδο ή διάκριση. Τον είδα και με τον Πανσερραϊκό, βρίσκει πολύ γρήγορα τα πατήματά του".

Ποιους άλλους ξεχώρισες από τον ΠΑΟΚ;

"Ο Ουεντραόγκο είναι πολύ καλό παίκτακι, έχει τα φόντα για την πρώτη ομάδα. Ο Ταλιχμανίδης, ο τερματοφύλακας μου άρεσε πολύ, είχε πολύ καλή παρουσία και μαζί με τον Ίνγκασον καθοδηγούσε την άμυνα".

Τέλος, θέλω να μου πεις πώς είδες τον Πάμπλο Γκαρσία γιατί υπήρχε μια αντίληψη ότι θα παρουσιαζόταν ξενερωμένος στα παιχνίδια της β΄ομάδας.

"Τον Γκαρσία δεν τον είδα ξενερωμένο, αντίθετα είδα ομάδα Γκαρσία, σκληρή, που μπορεί να δέχτηκε τρία γκολ (ας μην ξεχνάμε ότι για ντερμπι μιλάμε και μάλιστα με όλους τους πιτσιρικάδες πλην Ίνγκασον), σφιχτή, ισορροπημένες γραμμές και αν βάλουμε γκολ θα το κρατήσουμε. Ήταν προπονητής-πατέρας, να τους μάθει, να τους διδάξει, να τους ψήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη ανατροπή με... σφραγίδα Μαρτίνς- Έκανε βασικό τον "τελειωμένο"- "Ψήνεται" πώληση 4 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags