Facebook Pixel Φερνάντο Σάντος: Φοβερή δήλωση Σάντος για το μέλλον του στην Πορτογαλία - Πανηγυρίζουν στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-11-17 23:52:00

Φοβερή δήλωση Σάντος για το μέλλον του στην Πορτογαλία - Πανηγυρίζουν στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση Σάντος για το μέλλον του στην Πορτογαλία - Πανηγυρίζουν στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ίβηρας τεχνικός έκανε δηλώσεις για το μέλλον του στην εθνική ομάδας της πατρίδας του αναφέροντας πως μπορεί να αποχωρήσει από τον πάγκο των Πορτογάλων αν κάτι που έχει στο μυαλό του δεν συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Φερνάντο Σάντος: Οι Πορτογάλοι ήταν από τις ομάδες που σοκαρίστηκαν στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών, καθώς οι Σέρβοι ήταν αυτοί που πήραν την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τους Ίβηρες να είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν την παρουσία τους μέσω των μπαράζ, ενώ ο τεχνικός της ομάδας βλέπει καθημερινά τα σενάρια για αποχώρησή του.

«Αν δεν περάσω, θα φύγω. Τότε δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί. Όταν δεν καταφέρνω έναν στόχο, τότε αποχωρώ. Τη δεδομένη στιγμή όμως δεν έχω αποτύχει σε κάποιον στόχο. 

Δεν έχει νόημα. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, η απογοήτευση ήταν έντονη. Αν ήταν για τους Πορτογάλους φιλάθλους, φανταστείτε για τους παίκτες και το επιτελείο. Οι παίκτες ήταν στο έδαφος. Πήγα στο γήπεδο για να στηρίξω και να παρηγορήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Ο Κριστιάνο, έλεγε σε παίκτη της Σερβίας: "Δεν θα γελούσες αν το γκολ που έβαλα εκτός δεν είχε ακυρωθεί», είπε ο Φερνάντο Σάντος αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο των Πορτογάλων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags